První menstruace po porodu: Je možné znovu otěhotnět přes antikoncepci?
Beru HA a dostala jsem prvni MS po porodu, je mi otresne, boli me bricho uz tyden, krvacim jak nikdy, asi zadny extrem, ale oproti tomu jakou jsem ms mivala driv (nikdy mi nic nebylo, zadne bolesti, slabe krvaceni 3dny a cau), a ted je mi na umreni a uz par dnu zazivam totalni flashback (nevolnost) jako na zacatku tehotenstvi. Minule jsem otehotnela pres HA, i menstruaci jsem mela jeste jednu. Prosim uklidnete me, ze je to jen prvni silena menstruace po porodu a nemuzu byt ZASE tehotna i pres HA. Beru ji na minutu presne, uz asi 3 mesice. Pro test pobezim, ale mam nervy jak blazen. 😭
chci rict, ze jsem nikdy nemela takovou tu menstruaci kdy zeny fakt tyden trpi, je jim zle, emoce jak na houpacce, citlive prsa, nafoukle bricho, olezly oblicej.. proste nic, ja o sve menstruaci fakt vetsinou skoro nevedela. zazila jsem to az prave na uplnem zacatku tehotenstvi a prave jsem tehdy taky nechapala co to jako je.. a ted je to tu zas 😭😭
promiň že se tak zeptám ale když jsi otěhotněla přes HA tak jsi tehdy měla normální menstruaci nebo slabší. Protože nezdá se mi že by silná menstruace byla ukazatelem tehotenství
Taky se ti ms může změnit. Jako bezdětná jsem o ms ani ovulaci nevěděla, ale po porodech se to změnilo, mívám bolestivé dny, propady nálad a při ovulaci ovulační bolesti... Takže je možné, že po porodu to začne mít tvé tělo také jinak, než jsi byla zvyklá.
Fakt to můžou bejt hormony… před porodem jsem měla strašný menstruace, kolikrát jsem jen ležela bolesti, nemohla se hnout, bolesti, pocity na zvracení, někdy i “zimnice”.. po porodu paráda. Sice mám bolesti ale úplný prd oproti tomu co bylo a to je všechno. Test bych zkusila jen pro jistotu, uvidíte..
Měla jsem jeden čas Ms dlouhou pak se to změnilo a měla jsem ji slabší pak ovu spineni teď pár let už mám Ms klasika 25-26 dní 7dní a před Ms mám příznaky jak TT břicho ,prsa ,motání hlavy ,bolest hlavy atd ....myslím že každé telo se srovnává jinak a pracuje jinak možná HA nemusí sedět tak že bych se zmínila lékaři a podle toho uvidíte co na to řekne ...

Může to bejt od hormonů porodu atd ..samohrejme udělat TT držím palce ale řekla bych že je to spíš od hormonů