První menstruace. Vložky nebo menstruační kalhotky?
Dobrý večer, co používaly/používají Vaše dcery při menstruaci? Vložky, menstruační kalhotky? Jaké? Děkuji
Vložky + teď dostala kalhotky
Vložky ...dřív kalhotky nebyli ..teď už je dospělá a má své děti . Sestry dcera od prvního dne tampony ..je ale pravda že moje sestra také .
Nejdřív bych dávala vložky, aby věděla a Videla, jak se to chová...pak ať si vyzkouší sama, co jí bude vyhovovat
Od začátku pouze kalhotky, máme jich asi 15 ks od různých značek pro různou sílu MS a také dvoje plavky, takže tělocvik a plavání bez stresu. Vložky odmítá a tampony si vůbec nedovedu představit.
Nejdriv asi rok stacily jen slipove vlozky, pak postupne presla na tampony, hlavne kvuli sportu.
Allways vložky. Jiné dceři nevyhovují. Zkoušela ruzne znacky. Menstruuje 3 roky.
@whitechocolate jakou značku kalhotek máte prosím? Má nějaké oblíbenější...? Já mám jedny pro sebe a moc mi nepasuji, jsou moc silné...
Dcera má tyto - https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjfic...
Já snad od první menstruace používala tampony, ale teď v dospělosti jsem zkusila kalhotky (mám snuggs) a asi bych šla touhle cestou i u dcery 🙂.
Určitě nedoporučuji Lindex, ty jsou tvrdé a řežou po stranách, selenacare pro dívky mi přijdou super a daji se koupit i v rossmanovi, marks and spencer jsou jemné a ve vyprodeji na zalandu jsme koupily za hubičku, mame i lunu, modibody, ecomodi, moio ty asi v pohodě , potom mame jedny z dm ty jejich a ty jsou tedy i v nejmenší velikosti dost velké a silné, ale poberou dost a dcera je má kupodivu ráda a snugs se zase líbí mně, jak jsou lehké a jemné.
@whitechocolate moc děkuji
a velikost brát jako klasické kalhotky?
Velikosti máme různé 158, 164 a XS a S . Spíš by měly sedět fest, aby neprotékaly.
Moje dcera používá snuggs tak jako já, můžete se na fyzicky kouknout v DM, ale jí sedí klasické S, má 13 let.

Používají vložky, mají i kalhotky, ale ty spíš vyjímečně.