icon

První menstruace. Vložky nebo menstruační kalhotky?

3. led 2025

Dobrý večer, co používaly/používají Vaše dcery při menstruaci? Vložky, menstruační kalhotky? Jaké? Děkuji

betelgeuzz
3. led 2025

Používají vložky, mají i kalhotky, ale ty spíš vyjímečně.

lencaa11
3. led 2025

Vložky + teď dostala kalhotky

vlasta1981
3. led 2025

Vložky ...dřív kalhotky nebyli ..teď už je dospělá a má své děti . Sestry dcera od prvního dne tampony ..je ale pravda že moje sestra také .

teryem
3. led 2025

Nejdřív bych dávala vložky, aby věděla a Videla, jak se to chová...pak ať si vyzkouší sama, co jí bude vyhovovat

whitechocolate
3. led 2025

Od začátku pouze kalhotky, máme jich asi 15 ks od různých značek pro různou sílu MS a také dvoje plavky, takže tělocvik a plavání bez stresu. Vložky odmítá a tampony si vůbec nedovedu představit.

konidana
4. led 2025

Nejdriv asi rok stacily jen slipove vlozky, pak postupne presla na tampony, hlavne kvuli sportu.

felis
4. led 2025

Allways vložky. Jiné dceři nevyhovují. Zkoušela ruzne znacky. Menstruuje 3 roky.

autor
4. led 2025

@whitechocolate jakou značku kalhotek máte prosím? Má nějaké oblíbenější...? Já mám jedny pro sebe a moc mi nepasuji, jsou moc silné...

lvl16
5. led 2025

Já snad od první menstruace používala tampony, ale teď v dospělosti jsem zkusila kalhotky (mám snuggs) a asi bych šla touhle cestou i u dcery 🙂.

whitechocolate
5. led 2025

Určitě nedoporučuji Lindex, ty jsou tvrdé a řežou po stranách, selenacare pro dívky mi přijdou super a daji se koupit i v rossmanovi, marks and spencer jsou jemné a ve vyprodeji na zalandu jsme koupily za hubičku, mame i lunu, modibody, ecomodi, moio ty asi v pohodě , potom mame jedny z dm ty jejich a ty jsou tedy i v nejmenší velikosti dost velké a silné, ale poberou dost a dcera je má kupodivu ráda a snugs se zase líbí mně, jak jsou lehké a jemné.

autor
5. led 2025

@whitechocolate moc děkuji

autor
5. led 2025

a velikost brát jako klasické kalhotky?

whitechocolate
5. led 2025

Velikosti máme různé 158, 164 a XS a S . Spíš by měly sedět fest, aby neprotékaly.

andy82
29. led 2025

Moje dcera používá snuggs tak jako já, můžete se na fyzicky kouknout v DM, ale jí sedí klasické S, má 13 let.