Rána po extrakci zubu. Je to takto v pořádku?
Dobrý den, jsem týden po extrakci spodní sedmičky, chtěla bych se zeptat jestli to co je v raně je v pořádku? Myslela sem si že je to jídlo ale když jsem se to snažila vytáhnout začalo to krvácet. Měla sem to i sešité okolo protože jsem měla nařízlou dáseň. Předem děkuji. Samo o sobě to nebolí jen když do toho zajedu jídlem nebo se to snažím vymáčknout. Předem děkuji

Proč se ptáš tady a nezvedneš radši zítra ráno telefon a nezavoláš svému zubaři?🤦♀️
@mrkvovydort protože u zubaře jsem byla dvakrát a pokaždé my řekl že to je suché lůžko a začal my to vyplňovat zinkovou hmotou po které my to nateklo a pokaždé sem to musela vyndat opatrně doma.
@mrkvovydort protože u zubaře jsem byla dvakrát a pokaždé my řekl že to je suché lůžko a začal my to vyplňovat zinkovou hmotou po které my to nateklo a pokaždé sem to musela vyndat opatrně doma.
@nikys21 tak jdi na pohotovost
@nikys21 tak jdi na pohotovost
@mrkvovydort pohotovost mám od baráku 50km
@mrkvovydort pohotovost mám od baráku 50km
@nikys21 jako sorry, ale nic jiného než jít k zubaři ti tady neporadím.
Jestli ti tak něco dal a zanítilo se to, tak se s tím máš k němu vrátit a řešit to dál. Jestli máš na houby zubaře, jdi k jinému.
Moc se mi nezda,ze jsi tyden po extrakci,mas uz vypadle stehy a jeste jsi stihla byt 2x u zubare a to vse behem tydne. Za me to nemas zahojene. Zubar ti neco na to dal a rekl a ty to doma das pryc? Proc? Casove mi to nesedi...Dojdi znovu k nemu,jestli ti to vysvetli nebo budes muset jinam. Tady asi odpoved nedostanes. Ale rozhodne bych se v tom nerypala. Dobra je ustni voda od Curapcroxu po operacnich zakrocich.
vytáhla sis zřejmě lůžko, které je hrozně důležité pro hojení.. tepe ti v té ráně? Jestli ano, tak dr a antibiotika.. do toho vylezlého lůžka se vůbec nesmí hnípat, to je tak si uhnat zánět do rány.. navíc to suché lůžko samo o sobě značí špatnou péči po trhání, jako kouření, vyplachování, hnípání apod.
Proč jsi s tím vůbec něco dělala? Měla jsi to nechat, ať se to hezky zahojí samo. Nikdy by mě nenapadlo šťourat se v ráně po vytrženém zubu. Nech to být. Vyplachuj heřmánkem a kdyby se to nezlepšilo, tak to řeš. Jen se toho prosím tě už nechytat.
Proč jsi s tím vůbec něco dělala? Měla jsi to nechat, ať se to hezky zahojí samo. Nikdy by mě nenapadlo šťourat se v ráně po vytrženém zubu. Nech to být. Vyplachuj šalvějí a kdyby se to nezlepšilo, tak to řeš. Jen se toho prosím tě už nechytat.

Proč se ptáš tady a nezvedneš radši zítra ráno telefon a nezavoláš svému zubaři?🤦♀️