icon

Tlak a píchání v hlavě: Jít na pohotovost?

mili11111111
1. led 2025

Ahoj omlouvám se za dotaz, snažím se nepanikarit jen ne vždy to jde chci se zeptat jestli měl někdo podobný problém nevím jestli někam jít na pohotovost nebo ne.od včera od dopoledne mám na jednom miste v hlave takový tlak pichani hrozne se nato soustredima panikarim, není to pořád, prostě zniceho nic pichne, nebo takový tlak nevím jakto popsat, tak právě mamstra h celkem mívám migreny a tetanii ale tohle u toho nedívám mám i problem spateri, hlava mě nebolí, že bych měla migrenu nebo tak ale jeto pichani nekd, jen páchne a přejde někdy píchá i pár minut a přejde brni mi obličej ale to i u tetanie, je mi divné ale právě možná i že strachu, já mám od mala malformaci, prý žilní v hlave a právě to pichani je zhruba cca tam kde by měla být ta malformace přibližně tak panikarim jestli nemohla prasknout nebo jestli seto nějak neplní Kr i a nemůže prasknout nevím právě snazimse nepanikarit a když to nepicha jsem v pohodě ale kdy z začne tak hned panikarim a hodně nato soustředím, měl nekdo někdy něco podobného neko u pichani tlak jakby nafouknout nebo tak na jedno. ,byla jsem mezi svátky na pohotovosti a dělali ct a nic nezjistili mám to ale více ten tlak a dnes MW za Ina bolet hlava tlak za ocima celist to mi dělá u migreny ale nevím co je ten tlak v te hlave už tak dlouho a ještě jak mi dělali ct tak mi řekli že tam tu malformaci nevidí,není to divné když ji mám napadlo mě jestli nemohla prasknout ze ji nevidí ,bylo by krvaceni ztoho poznat na ct? ,dnes UT hodně panikarim sem teď sama a mam strach do toho mě hedte zavina dost bolet hlava tak se bojím dost,mám teď dost stresu, zada i problémy se zády,, .nevím jestli jít na pohotovost nebo pockat.mohlo by to být i že stresu nebo od zad? To adi ne že.ja byla vrátek u svého neurologa taky protože to bylo už hodně ale nijak to neřešil že na ct nic není tak jeto v pohodě dal mi jen zadanku na Mr ale tam sem objednaná až na unor

lv
1. led 2025

Kdyby ti praskla žilka v mozku, už si tady nepíšeš a určitě by to poznali lékaři na CT, i z dalších neurologických vyšetření.

lv
1. led 2025

Teď se koukám, bouchnutí do hrudníku, do linky, dušení piškotem - řešíš tyhle úzkosti z různých situací, co se týkají tvého zdraví někde na terapii?

hanka_12345
1. led 2025

me napadl trojklanný nerv?

1pomnenka
2. led 2025

Nepiš souvětí na 5 řádků, špatně se to čte. Moc se pozoruješ, na CT nic nenašli. Tak ještě MR a pokud bude v pořádku, určitě vyhledej pomoc psychologa nebo psychiatra.

miryp
2. led 2025

Kdyby ti prasklo něco v mozku, pochybuji silně o tom, že bys byla ve stavu, který by ti umožňoval vypisovat romány na MK. Tvým hlavním problémem není fyzično, ale rozjetá hypochondrie, což je typ úzkostné poruchy. Už jsi v péči odborníků přes psychiku? Ono to totiž ovlivňuje negativně nejen tebe, ale velmi to zatěžuje i tvé okolí.

veroniqess
3. led 2025

Řeš hypochondricke úzkosti u psychiatra, bude se ti pak lépe žít