Více stresu a dráždivý tračník. Máte nějaké rady?

kacenkaaa12
19. říj 2019

Ahoj, je mi 23 stresem z VŠ a práce jsem si před rokem vyvolala dráždivý trácnik. Teď jsem měla rok klidovou fázi, i když jsem se učila na státnice, byla jsem doma, u rodičů, v klidu, nepracovala jsem a zažívání bylo na jedničku. Měla jsem ráda rutinu, dopoledne učení, pak procházky.
V září jsem teď nastoupila n navazující studium, do toho trochu více pracuji a vše je v háji. Už měsíc mě trápí úzkosti a kasovite průjmy. Některé dny OK, některé hrůza. Snažím se samozřejmě cvičit, jist zdravé, chodím n terapie ale nic moc nezabírá. Prostě mi chybí ten můj klídek. Nevím, co dál. Zda ukončit studium, najít si práci. Jde totiž o to, že se umím vystresovat i z práce, aby to nebylo z bláta do louže. Nemáte nějaké cenné rady? Třeba co s tracnikem? Nebo jak změnit život? Dělané mi o nic nejde, škola i práce mě relativně baví, ale už to není taková pohoda.

katka_nedo
19. říj 2019

@kacenkaaa12 Probiotika by mohly pomoci.A hlavne no stress.Ja treba mela uzkosti ze sefa,ze jsem vsechno zvracela a hlavne po ranu.Zmenila jsem pracoviste a vse zmizelo