Za jak dlouho zabírají antibiotika na zánět ucha?
Každý listopad jsem citlivá na uši, každý rok mám zánět ucha 😒 letos jsem si dávala pozor, pořád nosila čepici, ale jako blbec jsem dva dny zapomněla. Ve středu v noci prudká bolest ucha i celé tváře. Tak k doktorce, mám antibiotika + kapky do ucha. Za jak dlouho mě to zabere? Jsem už fakt zoufalá 😣
@klokanka31 nestačí jen čepice ale i pořádná šála a zakryt čelist .. mne stačí ofouknout čelistní kloub a už to střílí do ucha 🙈 do 3 dnu mívám vždy klid,tak snad to zabere co nejrychleji
@anonym_c2c6da Tak to budu muset šálu vyhrabat, jsem ji pár let nepoužívala. Jsem už fakt zoufalá, není to ani 3 týdny co jsem měla antibiotika na zánět močových cest, teď tohle, a podle výsledků ani ty moč.cesty nemám doléčený...😣
Taky mám záněty ucha pravidelně. Vždycky mi to pomůže relativně rychle, že za dva dny už je fajn. Letos jsem při prvním náznaku už lehkého nepohodlí v oblasti ucha nasadila Framykoin do zvukovodu a ledovat a nerozjelo se to a za tři dny to bylo dobrý.

@klokanka31 nestačí jen čepice ale i pořádná šála a zakryt čelist .. mne stačí ofouknout čelistní kloub a už to střílí do ucha 🙈 do 3 dnu mívám vždy klid,tak snad to zabere co nejrychleji