Zánět zubu?

stenlunka11
30. led 2021

Ahoj , holky . Minulou středu my zubar vytrh kořen zubu co mi tam moje minulá zubařka nechala. (Nevěděla jsem ani o tom , že tam je 🙄) No šlo to rychle. Takže jsem myslela, že do 4 dnu se to zlepší . Nicméně prisla nesnesitelna bolest. Takze následoval dren . Chodím na výměnu drénu každý den , uz týden. Ale začala mě šíleně bolet dáseň. Ale tak ze bCh proskocilA zdi . Uz přes týden nespim . Nedokážu ani jist.. A ted to hlavní pokud si tim nektera z vás prošla . Zubař mi vytrhl nervy i e 6tky a 7cky. Ael i tak ta 6 boli . 3den uz beru. Tak antibiotika . Ale nic moc zlepseni. Tak premyslim jestli pomůže vytrhnutí i te 6 tky . A popripade. Co jeste krome ibace a tantum verde pomuze od bolesti 😒

leniczka23
30. led 2021

Na zuby skvělé zabírá účtech volně prodejnych Nalgesin a pak, ale to už je na předpis Algifen kapky.

pinkyy
30. led 2021

Nech si od doktora napsat recept na Aulin, trhali mi dve osmicky, do toho me silene bolela sedmicka, ktera se pak umrtvovala, bolesti silene a ten Aulin mi fakt zabral a na delsi dobu, treba ibalgin jsem musela brat kazde 3 hodiny a vice tablet.

priefi
30. led 2021

@stenlunka11 moje mamka měla od bolesti Aulin, ale nevím, zda není na předpis. Na zdi jsem před nedávnem četla podobné problémy, na nick si nemůžu vzpomenout, každopádně psala, že to vypadá, že má zánět trojklanného nervu.

stenlunka11
autor
30. led 2021

@pinkyy a jak muzu dávkovat aulin ? Zub mi nakonec vytrhl , akorat jsem si vzala ibalgin 2tablety a tak nevím kdy vzit twn aulin 😒

pinkyy
30. led 2021

@stenlunka11 ja mela ty sacky do vody, pokud by mi ibalgin nezabral, tak bych si ten aulin dala hned, zabere tak do 5-10 minut.

pajushka1
30. led 2021

Mám teď během 14ti dnů vytrhlych 6 zubů, jedině mé světlé chvilky jsou po Aulinu, mám tablety, beru jeden ráno, jeden večer.
Držím palce ať jsi brzo ok.
Zuby jsou zlo!!

stenlunka11
autor
31. led 2021

@pajushka1 mo to jsou, ale dneska konečně prvni noc . Co jsem konecne jakoze spala a nic mi v dasni nepulzovalo a nestrilelo do ucha . Tk snad uz to bude na dobre ceste. A jo vcera jsem dala aulin . A fakt to zabralo lip a na dýl jak ibalgin 😊

stenlunka11
autor
3. únor 2021

Ahojky, holky kolik aulinu si muzu vzít za den? Dneska jsem teda prisla i o 6tku 😭

pajushka1
3. únor 2021

@stenlunka11 já brala 1 ráno a jeden večer. Mě dneska vytrhla 7micku vpravo dole 😥

stenlunka11
autor
3. únor 2021

@pajushka1 no ja si taky vzala rano . Ale odpo mi vytrhnul i tu sestku . A to uz byla jina bolest. Drhnul mi kost a odtrihaval ,abych tam nemela ostre hrboly . Tak jak to slo k sobe to byl masakr . Tk jsem tvar jeste nemela nateklou . 🙄😒No ve tri jsem si vzala dalsi . Ale nevim si muzu dat i pred spanim.

stenlunka11
autor
3. únor 2021

@pajushka1 uplne s tebou soucítím. Zuby jsou fakt masakr ,jak začnou bolet

pajushka1
3. únor 2021

@stenlunka11 to ti neporadím. Mě tahali 7micku v podstatě pár minut, ale tím, že mám na kořenech zpětné "háčky" ji to šlo pěkně špatně, umiram bolesti, já si prášek nedavala, čekám do 7mi abych si ho dala a v noci spala.
Ale bolí mě ucho, uzliny, krk a ucho. Tak nevím zda je to normální..

stenlunka11
autor
3. únor 2021

@pajushka1
Asi je to normalni. Taky me boli uzlina krk a slabe to strili do ucha . . Tak snad je to klasicka reakce . Ja k tomu beru i antibiotika . Doufam, že uz bude konecne klid . Jen se zeptám . Take jsi tam mela zanet ?

pajushka1
3. únor 2021

@stenlunka11 podle zubařky tam zánět byl, ale antibiotika mi nedala tak nevím

stenlunka11
autor
3. únor 2021

@pajushka1 tak snad se z toho brzo dostaneme. Přeji rychle zotavení.