icon

Zhoršily se úzkosti po návratu z dovolené? Co dělat?

10. zář 2022

Ahoj holky nezlobte se za dotaz.
Pry úzkosti dostala jsem prášky a doma to bylo děsný pak jsem odjela na dovolenou tam mi začalo bejt lepe prášky už mám takže je beru tak jak mám a je to uz 3 a půl týdne co je beru 🥺 chápu zázraky
Nejsou hned to já si klidně počkám. Jen me zajímá jak je možný ze na dovoleny super fakt jsem byla některé dny v pohodě úplně někdy chvilku ráno špatný. A já prijedu domu dneska se vzbudim a mám to zase? Ale silnější tak jako na začátku dá se říct 🙈 to přece není možný co stim mám dělat :( dekuju

Strana
z2
ahyt
10. zář 2022

To je klasika,vratila jste se do prostredi,ve kterem deprese zacala,takze vlastne podmineny reflex,na dovoleny byla zmena prostredi a vsechno okolo.Doma navrat do sterotypu Nevinila bych z toho Dr,melo by se to zlepsit za par dni,pokud ne,tak se domluvit s Dr Ja vystridala x antidepresiv nez jsme s s psychiatrickou trefili A to jsem PL Drzim palce,deprese jsou nezivotny strasny,mohla bych povidat😪 Ale ted uz jsem radu let v pohode a bez antidepresiv do smrti uz nebudu.Nechci nikdy uz zazit ty priserny stavy.Beru Argofan 75

autor
10. zář 2022

@ahyt mohu napsat do zprávy prosím ? Děkuji

ahyt
10. zář 2022

Jasne😊

lenkalubina
10. zář 2022

Podvědomí je sviňe 😉udělá si co bude chtít...nesmíte hned ráno myslet na negativa. Klidně přemýšlejte nad vařením, dárky na vánoce,...pusťte si pohádky, dejte si čokoládu, pusťte si relaxační hudbu, udělejte dechová cvičení...ono to opravdu chvíli trvá než se to ustali. Půjde to nebojte☘ najdete si dobrého psychiatra...když tak napište,když budete potřebovat 😉

autor
10. zář 2022

@lenkalubina skvěle děkuji moc 🥺❤️

levandule30
13. led 2023

Ahojte holky, snad nevadí, že tu píšu .
Chci se zeptat máte některá zkušenosti s antidepresivami deprex? Neboli fluoxetin .
Kdy je možnost, že zaberou?
Mám úzkosti, strachy a deprese :( .
Brala sem Argofan delší dobu, ale ten na mě asi už přestal učinkovat:( respektive jsem měla i s němi úzkosti.
Měla sem teď hodně složité období a myslela sem, že to všechno zvládnu, ale sesypala sem se.

Strana
z2