Zkušenosti s vyrážkou po sprše: Co pomáhá?
ahoj,
nemate nektera zkusenost? Dost me behem sprchy/po svedi kuze. Prestala jsem uz pouzivat kosmetiku, nechala jsem to na vode a hydratacnim mleku. Svedi me cele telo, udelaji se mi fleky a staci se jen lehce podrbat a vyjedou takoveto skrabance (na fotce). Trochu se bojim. V noci me svedeni nebudi, ale nez usnu, tak se neustale drbu. Mam ekzemy na rukou, ale toto nejsou ekzemy. Nemate nektera zkusenost? Diky :andel:

Mam taky. Proc se to deje nevim, ale tipuju 1. HIT 2. Chronicka koprivka- ktera z tech veci to dela nevim
Dcera trpí na to stejné… od doby kdy přišla na internát… Je to hrozně stará budova a většinu času jim teče oranžová voda a je železitá, hodně jí vysušuje pokožku. Používá na to ten modrý dětský olejíček, pomáhá jí moc pěkně, nebo klasickou indolonu.. jen to moc nejde vymyslet po umytí hlavy, to se drbe do té doby, než se umyje doma…

Mám to samé . Dostala jsem dithiaden a mazu se tím modrým olejíčkem pro děti . To jediný mi pomáhá . I mne to dělá že mi vadí chlor z vody . Když si prevarim vodu a oplachnu se pak po sprše je to lepší . A take jsem začala používat sg lactovit regeneracni.