Zmenšení prsou ze zdravotních důvodů. Podstoupila jste některá?

vego
6. led 2022

Ahoj holky, podstpupila nektera z Vas zmenseni prsou ze zdr.duvodu? Termin operace se mi uz blizi, tak zacinam mit obavy🙄 Jak to probihalo? Operace, kontroly, hojeni? Neco na co si dat pozor? Pouzivaly jste nejake masticky na urychleni hojeni? Co jizvy?? Dekuji za odpovedi a preji hezky den🍀

hojda
6. led 2022

Kamarádka měla problém s hojením. Byla silnější, pak opravdu hodně zhubla a byla na té operaci, ale teď zase přibrala a prsa se jí zase zvětšila☹.

dalimilka78
12. led 2022

Já jsem na zmenšení byla loni v Yes Visage. Obrovská prsa mi způsobovala bolest zad, tak jsem se to rozhodla řešit tímhle zákrokem. Operace proběhla dobře, taky jsem měla ze začátku trochu obavy, ale musím říct, že ten pocit probudit se o něco lehčí byl skvělý. To hojení bych řekla, že bylo v pohodě, nějaká ta bolest ze začátku byla, ale prášky se to vyřešilo. No nic co bych nezvládla. Jizvy se hojily v pohodě. Ze začátku jsem teda nic na ně nepoužívala až časem jsem si koupila v lékárně krém na jizvy. Jestli pomohl, anebo se jizvy jenom prostě pěkně ucelily, těžko říct. Ale i tak jsem si to pravidelně natírala.