icon

Zvracení po užívání léku Citalec. Je to normální?

martinaz83
15. únor 2026

Dobrý den,opět píší já ohledně Citalec,dnes to je 15 ty den ,teprve si vezmu další tabletku,ale dnes ráno sem i zvracela,mám strach,nervozita .Nevím zda je to normální ,ale je to hrozné.Mate někdo takové zkušenosti nebo co mám dělat.Dekuju

barmil
15. únor 2026

@martinaz83 sedá si to 6tydnu. Moc se pozoruješ a podle mě si ty stavy způsobuješ sama. Pokud jsi z toho tak nervní, zavolej si doktorovi, muže nasadit ještě něco na uklidnění na mezidobí, než nastoupí účinky Citalecu.

martinaz83
autor
15. únor 2026
@barmil

@martinaz83 sedá si to 6tydnu. Moc se pozoruješ a podle mě si ty stavy způsobuješ sama. Pokud jsi z toho tak nervní, zavolej si doktorovi, muže nasadit ještě něco na uklidnění na mezidobí, než nastoupí účinky Citalecu.

@barmil je to možné, nevím,zítra mu raději teda zavolám.6 týdnu?ty jo,já měla pocit že do 10 dnů mají nežádoucí účinky vymizet...

lv
15. únor 2026
@martinaz83

@barmil je to možné, nevím,zítra mu raději teda zavolám.6 týdnu?ty jo,já měla pocit že do 10 dnů mají nežádoucí účinky vymizet...

@martinaz83 ty stavy u nasazování jsou 2 týdny, pak pomalu mizí, cca za měsíc už je to dobrý. Účinek léků taky nabíhá postupně, cca ten 5.-6. týden, úplně plný efekt je za 2 měsíce. Zavolej a nech si napsat něco na uklidnění, když to budeš užívat jen krátce, je to ok

martinaz83
autor
15. únor 2026
@lv

@martinaz83 ty stavy u nasazování jsou 2 týdny, pak pomalu mizí, cca za měsíc už je to dobrý. Účinek léků taky nabíhá postupně, cca ten 5.-6. týden, úplně plný efekt je za 2 měsíce. Zavolej a nech si napsat něco na uklidnění, když to budeš užívat jen krátce, je to ok

@lv myslíte,že si mám nechat napsat Neurol? myslíte,že je to už z nervů ? já nevím.jako nic mě nebolí ,prostě se mě udělalo zle a pozvracela jsem se.takze než začne působit ,tak je prostě možné,že tyhle stavy budu mít?

lv
15. únor 2026

Ano, pokud to neseš takto blbě, je Neurol apod. hako krátkodobé řešení na 2 týdny dobře. Ne, nebude to pak pokračovat, až lék zabere.