Zvracení po užívání léku Citalec. Je to normální?
Dobrý den,opět píší já ohledně Citalec,dnes to je 15 ty den ,teprve si vezmu další tabletku,ale dnes ráno sem i zvracela,mám strach,nervozita .Nevím zda je to normální ,ale je to hrozné.Mate někdo takové zkušenosti nebo co mám dělat.Dekuju
@martinaz83 sedá si to 6tydnu. Moc se pozoruješ a podle mě si ty stavy způsobuješ sama. Pokud jsi z toho tak nervní, zavolej si doktorovi, muže nasadit ještě něco na uklidnění na mezidobí, než nastoupí účinky Citalecu.
@barmil je to možné, nevím,zítra mu raději teda zavolám.6 týdnu?ty jo,já měla pocit že do 10 dnů mají nežádoucí účinky vymizet...
@barmil je to možné, nevím,zítra mu raději teda zavolám.6 týdnu?ty jo,já měla pocit že do 10 dnů mají nežádoucí účinky vymizet...
@martinaz83 ty stavy u nasazování jsou 2 týdny, pak pomalu mizí, cca za měsíc už je to dobrý. Účinek léků taky nabíhá postupně, cca ten 5.-6. týden, úplně plný efekt je za 2 měsíce. Zavolej a nech si napsat něco na uklidnění, když to budeš užívat jen krátce, je to ok
@martinaz83 ty stavy u nasazování jsou 2 týdny, pak pomalu mizí, cca za měsíc už je to dobrý. Účinek léků taky nabíhá postupně, cca ten 5.-6. týden, úplně plný efekt je za 2 měsíce. Zavolej a nech si napsat něco na uklidnění, když to budeš užívat jen krátce, je to ok
@lv myslíte,že si mám nechat napsat Neurol? myslíte,že je to už z nervů ? já nevím.jako nic mě nebolí ,prostě se mě udělalo zle a pozvracela jsem se.takze než začne působit ,tak je prostě možné,že tyhle stavy budu mít?
Ano, pokud to neseš takto blbě, je Neurol apod. hako krátkodobé řešení na 2 týdny dobře. Ne, nebude to pak pokračovat, až lék zabere.

@martinaz83 sedá si to 6tydnu. Moc se pozoruješ a podle mě si ty stavy způsobuješ sama. Pokud jsi z toho tak nervní, zavolej si doktorovi, muže nasadit ještě něco na uklidnění na mezidobí, než nastoupí účinky Citalecu.