icon

Soutěž o 20 hraček Snoozebaby se štítky na hraní, mazlení a žužlání!

snoozebaby
13. bře 2012

Vyhrát můžete každý den! Co Vám k tomu stačí?

1. Přidejte do této diskuze fotku vašeho dítěte jak si hraje, mazlí se a nebo žužlá štítky na hračkách, či oblečení.
2. Napište nám k této fotce, proč si myslíte, že jsou štítky pro vaše dítě zajímavé?

Tuto soutěž budou vyhodnocovat naši partneři https://www.modrykonik.cz/katalog/firma/hrave_h... a https://www.modrykonik.cz/katalog/firma/andilkove/
Denně vybíráme 2 výherce, maminky s dětmi od 0 do 15měsíců, protože tyto hračky jsou určené právě pro nejmenší děti. Výherce budeme zveřejňovat denně v této diskuzi a taky v našem fotoblogu.

Co můžete vyhrát si prohlédněte v přiloženém obrázku

Soutěž o 20 hraček Snoozebaby se štítky na hraní, mazlení a žužlání!Soutěž o 20 hraček Snoozebaby se štítky na hraní, mazlení a žužlání!
Strana
z4
levandule_vanilkova
13. bře 2012

Zde je můj pokus zachytit naší princeznu při činu. Natálka se zajímá o štítky z jednoho prostého důvodu - je zvědavá jako vopice. 🙂 Vždy když jí koupím hračku s cedulkou, nejprve zkoukne (ochutná) právě ji, jako kdyby si četla složení a nezávadnost a pak až se pustí do samotné hračky. 😉

petule12
13. bře 2012

tak jelikož na této hračce nebyl štítek, tak se cilem stal provázkový ocásek....zbytek hračky tam vůbec být nemusel...zbytečná přidaná hodnota 😉

po pravdě moc jsem nad tím nepřemýšlela proč zrovna cedulky...hezky z hračky vyčnívají, jsou akorát do pusinky, dobře se drží a prostě jsou strašně moc dobré 😀
Každopádně představa o nejlepší hračce se mezi rodiči a dětmi dost liší 🙂 a my se tak snažíme....

zkušíme štěstí pro bratránka Šimonka, který přiletí v dubnu 🙂

kopa
13. bře 2012

Sice nám je už 16 měsíců 😅 ale neustále žužláme 😀 Proč jsou hračky pro nás zajímavé?
Protože rádi štítky cumláme, koušeme, hrajeme si s nimi, zkoumáme je prstíky, máme rádi šustění a celkově jsou tyto hračky pro děti lákavé.
Můj pohled je na to, že dítě rozvíjí jemnou motoriku, syn je u toho spokojený, v klidu, soustředí se.

germaine
13. bře 2012

Milujeme vše, co někde čouhá a vyčnívá...
Proč cedulky, štítky a tkaničky? Jednoduše proto, že už neví, co by samou rozežraností do té huby dal 😀

verusinek
13. bře 2012

šňůrky, cedulky a vše co vyčnívalo z hraček, oblečků, dek.... bylo to nej, stačilo tu velkou věc čapnout a ten malý kousek se krááásně vešel do papuly a žužlal..... hračku bychom rádi vyhráli pro plánovaného sourozence 🙂

fiallinka
13. bře 2012

Mám pocit, že každé dítě si hraje víc a radši s čímkoliv, co "není hračka", než s hračkou samotnou... proto jsou štítky tak atraktivní. Ale třeba se vám podaří malošky trošku přelstít a štítkové hračky zaberou. Já bych to moc ráda vyzkoušela na neteři, která se za pár měsíců narodí...

petula1981
13. bře 2012

Když dostane Matyášek novou hračku, tak první co zkontroluje a ochutná je právě cedulka, šňůrka nebo cokoli jiného na tento způsob 🙂. Myslím, že jsou pro něho cedulky zajímavé z toho důvodu, že na hračce určitým způsobem vyčnívají a nemají tam co dělat. Navíc se krásně žužlá a vejde se akorát do pusinky, což u zbytku hračky není tak jednoduché 🙂

andilkove
13. bře 2012

Vítáme první soutěžící, kteří si stejně tak jako my oblíbili hračky s cedulkami a štítky! Každý den kolem 10. hodiny večer zveřejní Andílkové jednoho výherce. Dnešním výhercem se stává Matyášek, gratulujeme @petula1981! Kontaktujte nás, prosím, přes stránky e-shopu ohledně zaslání dečky. Děkujeme a těšíme se na další příspěvky!

kami1984
13. bře 2012

Já tak rád žužlám žužlám.. já tak rád žužlám žužlám... Trsat zatím neumím, jak se zpívá správně v této písničce, ale o to si to vynahrazuji a cumlání, žužlání všeho k čemu se dokoulím a co maminka zapomene uklidit.
Na fotce mi bylo 7měsíců, nyní je mi o měsíc a půl více.. a hádejte, co mě tak uchvátilo,... ano, ocásek mého barevného slona...
A proč miluji štítky nebo malé konce velkých věcí? Dají se dát jednoduše do pusinky, krásně se žužlají a jako správný chlap už nyní rád objevuji "zakázané" věci🙂

medvik
14. bře 2012

Náš Ríša je veliký zkoumal, všechno si dá do pusinky. Nejradši má prstíčky, oblečení a hračky. A z hraček jsou štítky nejlepší 🙂 Asi proto, že je to veliký lišák a že ví, že vlastně primárně nejsou hračka. Je to takový předstupeň, pak se pustí do klíčů, ovladačů... 😀 Děti prostě mají nejradši hrát si s čímkoli, co není hračka 😀 . A štítky jsou navíc taky pěkně po ruce, na okraji hraček.

parvitas
14. bře 2012

Evkina najobľúbenejšia hračka na ožužlávanie bola ružová, šuchotavá hviezdička. a samozrejme vlastné pršteky, mamine vlasy alebo čokoľvek, čo nebolo určená na papanie... ale ochutnať sa to musí 🙂 od svojich troch mesiacov až do takmer roka s ňou chodila skoro všade... a dodnes s ňou aj spáva... 🙂

em_ka
14. bře 2012

Bezdetna by som asi bola skepticka, ale dcera mi ukazala, ze prave stitky, snurky a vycnievajuce casti hraciek a obleceni su najlepsie na celom svete. Mame jednu hracicku od istej znamej firmy, ma snad tisic farieb, rozne materialy, zrkadlo, piska atk, a co ona chela? Stitok a hacik na zavesenie. Ked som ju chcela zabavit, stacilo ked dostala obycajny bryndacek a ani sa nehnula 🙂 Ona uz je celkom velka, ale hracku by sme radi vyhrali pre surodenca. 😵

hrave_hracky
14. bře 2012

Milé maminky, děkujeme Vám za krásné příspěvky do soutěže o dečky Snoozebaby. Každý večer okolo 21.00 vyhodnotíme soutěž za Hravé hračky a vyhlásíme vítěze. Soutěžní fotografie vložené později samozřejmě zapojíme do vyhodnocování následující den.

Dnes se za nás stává vítězem chlapeček maminky @kami1984. Moc Vám gratulujeme a doufáme, že dečka udělá velkou radost!

mysicka003
14. bře 2012

Pro naší Leničku jsou cedulky také velmi zajímavé, 🙂 🙂 🙂 vydrží si s nimi hrát dlouho, 🙂 🙂 🙂 dokonce jsou zajímavější něž celá hračka. 😀 😀 😀

hrave_hracky
14. bře 2012

😀 Prosíme dnešního výherce - kami1984 - aby nás kontaktovala ohledně zaslání výhry.
Děkuji 😀

ledmed
14. bře 2012

štítky jsou prostě nejlepší 🙂, jsou na dosah, vždycky po ruce, pokud je maminka neustřihne 🙂 pěkně šustí

vera_vila
14. bře 2012

štítky jsme asi necucali (spíš jsme to nezvládli vyfotit), ale za to hračky, klobásy a prsty u nohou a rukou ano

lucianek86
14. bře 2012

Naše dcera je milovnicí cedulek a štítků, jak je zbystří, jde nemilosrdně po nich. Když zavládne úplné ticho, je mi jasné, co se stalo: připlazila se k nějaké obvzlášť šustivé ceduli a podrobuje ji důkladnému zkoumání 😵

andilkove
14. bře 2012

Andílkové děkují všem maminkám za milé příspěvky a postřehy a k dnešní výhře gratulují malé průzkumnici Leničce @mysicka003 ! Zaujala nás naprostým soustředěním, se kterým zkoumá nejzajímavější část hračky - štítek 🙂)
Moc gratulujeme a prosíme maminku, aby nás kontaktovala přes stránky e-shopu ohledně zaslání dečky. Děkujeme a těšíme se na další příspěvky!

kami1984
15. bře 2012

Moc s Patričkem děkujeme🙂 Velmi nás výhra potěšila a už se těšíme na další hrací kousek do sbírky hraček a rozvíjejících potřeb🙂 Fotku dodám posléze!

tynusa
15. bře 2012

Naše Vanesska miluje vše co alespon zdánlivě připomíná papír. Šnůrky a vysačky na oblečení to jsou také favoriti. Momentálně ale vedou dárkové taštičky a nejlépe s věnováním na šnůrce to je super. 🙂

zuza11
15. bře 2012

Tak takhle dokáže štítek unavit mého neunavitelného syna 😉 a proč jsou pro děti štítky zajímavé? - třeba si už od mala myslí, že rodiče vyhazují peníze za nepotřebné hračky a jim přece stačí tak málo😉

tynusa
15. bře 2012

@tynusa A proč si děti hrají s cedulkana a štítkama? Možná proto že jsou malé snadno vyklouznou z prstíků a je zábavné se snažit ho chytit. Sposta maminek vysačky preventivně odtříhne, také jsem to dělala než jsem zjistila jak si děti vyhrají s tím camfourkem...Dnes mě to ani nenapadne. 😀

janca_dobi
15. bře 2012

Dobrý den, zasílám několik fotografií mé dcery, která si dnes před snídaní krátila dlouhou chvíli ožužláváním cedulky na bryndáku. I ona cedulky a štítky na čemkoli miluje. 😀 A proč? Možná proto, že z hračky krásně vyčnívají a hned zaujmou zvídavá očíčka a ručičky našich malých ratolestí, pak už je to jenom kousíček do pusinky; možná proto, že do maličkých ručiček a pusinek krásně pasují, v pusince se jednoduše převalují a žužlají; možná proto, že je uklidňují .... a možná jsme, my dospělí, úplně vedle a kouzlo cedulek prostě nemůžeme pochopit. 😀

pavlina05
15. bře 2012

Oba moji milovaní chlapečkové milují cedulky.Ten starší už z toho vyrostl (3,5 r.) 😀
Ovšem náš Lukášek 9,5 m. si to užívá každý den. 🙂 Není hračka,kde by nenašel nitku či cedulku a to je teprve ta pravá zábava. Hra s prstíky a tiťěrnou ceduličkou jej dokáže zabavit i když nemá dobrou náladu.Pozoruje cedulky,podrobně zkoumá co a kam se otočí a natočí...asi z něj bude fyzik🙂)
A dílo je hotovo až je cedulka totálně mokrá od slin🙂
nejlepší cedulky jsou na našem míči...pořádně dlouhéééééééééé

hribek
15. bře 2012

U nás cedulky a štítky jednou na plné čáře a když už náhodou jsme u babičky a není po ruce štítek, nepohrdne naše Izulka ani dřevěnou ohrádkou🙂
A proč jsou cedulky tak zajímavé? No protože jsou na všem skoro stejné a máme jistotu, že ji pokaždé na čemkoli najdeme😀

andilkove
15. bře 2012

Hezký večer, dnešní soutěž vyhrává za Andílky @zuza11 za její originální názor. Gratulujeme a věříme, že jí synek přesvědčí, že za hračky od Snoozebaby se vyplatí peníze vyhazovat 🙂 Těšíme se na Vaše další příspěvky!

hrave_hracky
15. bře 2012

Milé maminky, děkujeme za spoustu krásných fotografií a příspěvků, ze kterých je opravdu těžké vybírat.
Nakonec jsme za Hravé hračky jako dnešního vítěze vybrali dcerku maminky @janca_dobi. Velice gratulujeme a děkujeme za pěkný příspěvek a super fotky se štítky 😀 😀 😀 .

Již nyní se těšíme na další soutěžní fotografie a příspěvky!!! 😉

Prosím maminku, aby mě kontaktovala ohledně zaslání dečky.

janca_dobi
15. bře 2012

Moc děkujeme @hrave_hracky, že jste jako výherce dnešního dne vybrali můj příspěvek. Mám ooooobrovskou radost a ještě větší bude mít dcerka Ella, až dečka dorazí. 🙂 Zítra slaví svůj první svátek 😵, tak bude mít o dáreček víc. Díky díky díky. J+E 😉

zuza11
16. bře 2012

Dobrý den, i my moc děkujeme. I já mám obrovskou radost. A jestli mě o tom nepřesvědčí syn, tak druhé děťátko, které se narodí v srpnu určitě. Z+Š+?

Strana
z4