Albi - elektronická tužka, máte ji?
Dnes jsem byla v Albi a zaujala mne tam elektronická tužka a kouzelné čtení knížky. Nemáte ji někdo doma? Vypadá úžasně. Děkuji i za případné komentáře těch co ji nemají a přece jen Vás něco napadlo proč by jste ji koupili x nekoupili. Je celkem drahá, ale myslím, že zabaví. Do Vánoc by měly vyjít ještě 2 knížky - angličtina a něco pro předškoláčky. http://www.albi.cz/hry-a-zabava/hry-pro-deti/ko...
V Albi vychází ta sada kniha a tužka na 1070,- korun.
Tak jsem dneska objednala sadu s Alasem světa a od babičky dostanou ještě Atlas zvířat.To jim,myslím,zatím stačí.V lednu a únoru mají narozeniny,tak se když tak něco přikoupí🙂Líbí se mi to balení do auta,nemá někdo???
Ano já ji znám taky, koupovala sem ji na Vánoce ale pod stromečkem ji dostane až zítra od babičky. Posílám odkaz kde jsem ji kupovala já http://www.hras.cz/section.aspx?searchtext=elektronick%C3%A1+tu%C5%BEka&languageID=1
My máme doma Svět zvířat, Hravé učení a Atlas světa - super knížky a moc doporučuji. Máme i ty hudební nástroje - občas frčí klavír, ale nic moc.
Ráda bych se zeptala, jestli máte někdo ty večerníčkovy pohádky a jaké to je, jestli se tam jen odvypráví pohádka, nebo zda jsou tam u toho i nějaké písničky. Moc děkuji za recenze předem
Také se chci podělit. My si půjčili z knihovny Albi tužku a knihu Svět zvířat. Malý u toho vydrží hodně dlouho, už zvládá téměř všechny kvízy a moc ho to baví. To já v jeho věku ani neměla ponětí, že nějaká bekyně mniška nebo klaun očkatý existují. 😀 ... Je mu tři a půl.
Za mě taky uplně super, dcera ma 3, mame pernikovou chaloupku, hrave uceni (ty dve ji bavi nejvic), pak vecernickovy pohadky, svet zvirat a atlas sveta a chystame se dokupovat dalsi. A bavi to i me, sem tam vecer si ji sama zapnu 🙂
Mám dotaz - vy, co už máte tyhle tužky a knížky.. funguje vám vše jak má? Nebyl problém s aktualizacemi, nahráváním, zvukem nebo něčím jiným? Četla jsem přímo na albi diskuzi a dost lidí mělo nějaký problém s tím.. Zajímá mě váš názor, děkuji
Zatím jsme na nic nenarazili, ale máme už tu novější.
Jednou se nam stalo, ze se spatne nahral soubor a blblo to. Tak jsme ho nahrali znovu a pohoda. Je to jen elektronika, muze zazlobit. Jinak vydrzela uz furu padu... a je moc oblibena. Hlavne zpivanky a atlas sveta.
Jednou se nam stalo, ze se spatne nahral soubor a blblo to. Tak jsme ho nahrali znovu a pohoda. Je to jen elektronika, muze zazlobit. Jinak vydrzela uz furu padu... a je moc oblibena. Hlavne zpivanky a atlas sveta.
Myslíte, že už by si s knihou vyhrála i 2,5 letá dcera, nebo je to ještě brzy?? Děkuji.
Kolik tak knih se vejde nahrát do té 8 GB paměti? Uvažuji o 4 knihách, tak jestli se vejdou všechny zároveň nebo by se to muselo přehrávat, případně koupit kartu na další paměť
já mám na té tužce s originální paměťovou kartou nahrané už 4 knížky a ještě mluvené pohádky co jim je pouštím večer před spaním.
@lennia https://eshop.albi.cz/elektronicka-albi-tuzka/
tady píší 8 GB a někde v eshopech jsem narazila na poznámku, že právě nové, z roku 2016 už mají 8 GB, předtím byly 4 GB
tady jsou vidět ty velikosti těch souborů do tužky

@janulkav musíte do obchodu, nemají to přes eshop. psla jsem tam, když to tady neměli. Nakonec to u nás naskladnili. mají to v tom jejich tištěném katalogu.