Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Dětská pokladna: jakou máte? Jediné, co bych chtěla, tak aby to opravdu počítalo (jak kalkulačka)
    Uvažovala jsem o smoby: https://detske-obchudky.heureka.cz/smoby-elektr... (jediná recenze je ale špatná :/ )
    Nebo třeba ikea + tohle k tomu https://detske-obchudky.heureka.cz/detoa-poklad... (nikde jsem nenašla jak je to velké)

    Nemohl by mi prosím někdo, kdo má patrovou postel Domestav změřit, jaká je výška od země k roštu u postele výšky 186 cm. Na obrázku mají napsáno 143 cm, ale podle obrázku to je výška k nějakému čelnímu prknu a ne k roštu. Potřebovala bych vědět, jestli se mi povede nacpat pod tuto postel 4x4 Kallax z Ikea, který má 147 cm. Děkuji.

    Hot wheels .... dá se spojovat vše se vším nebo jsou různé řady, které mezi sebou nejde kombinovat (na krabici je city, racing atd)? Jak je to s autíčky? V některých popisech je napsáno, že nejde použít se všemi autíčky - jak poznám, s kterými ano? Co byste poradili do začátku za sadu? Chtěla bych to spíš jako autodráhu a postupně dokupovat než jen nějaký ten skok. A asi to musí být něco, co má ten vystřelovač na začátku, že? Nebo to stačí rozjet nějak jen rukou? Jak daleko to autíčko po vystřelení dojede, dělají se i nějaké průběžné vystřelovače, postrkovače (prostě něco, co dodá další rychlost na trati)? .... počáteční investice cca 1500,- pro 6 letého, co byste za to vybrali? (Počítám, že budeme dál doplňovat časem)

    První kočárek .... uvažuji o smoby https://kocarky-pro-panenky.heureka.cz/smoby-ko... nebo https://kocarky-pro-panenky.heureka.cz/smoby-ko... .... jak tam prosím drží panenky? Nevidím na žádných obrázkách nějaké popruhy (nebo takový ten plast) .... je tam látka a prohne se dostatečně, aby panenka nevypadávala? Máme panenky spíš látkové, takže se nedají úplně posadit tak, aby samy držely.
    Pokud bych šla rovnou do většího kočárku, líbí se mi https://kocarky-pro-panenky.heureka.cz/hauck-ko... nemáte někdo? Kdy jste kupovali? Poradí si s ním i 18 měsíční?

    Nemáte prosím někdo hru Bim bam od Granny? Děti mi rozbily CD, tak bych potřebovala od někoho ochotného poslat ty audio soubory. Díky moc

    Začíná se nám klubat dinosauří vejce (naše první). Co s tím dál? Počkat až se samo úplně rozpadne nebo trochu oloupat? A pak? Musí to být pořád ve vodě nebo se s tím dá hrát na suchu a do vody dát jen občas aby nevyschl? (Jak často? Přes noc?) Jakou to mívá tak nějak trvanlivost? Je to třeba křehké na nějaké propíchnutí?

    Doporučíte prosím titanovou pánev na indukci - tak cca za 1500-2500,- (nebo aspon značky po kterých se dívat)? Díky