Autodráha. Jakou pro 3letého kluka?

veronikalam
15. lis 2023

Prosim o radu jakou autodrahu pro 3 leteho kluka? Aby byla funkcni a nejlepe na male auticka Hot Wheels, kterych mame doma spoustu. Doma jsme uz meli jednu drahu Hot Wheels ale ta mi neprisla nic moc. Ty auta tam tu otocku nikdy neudelali. Stacilo by nam, at sjedou dolu z kopce. A vubec netusim jakou koupit, aby se s ni dalo hrat.

rebe
15. lis 2023

Ze začátku nám docela dlouho stačila obyčejná dráha Playtive z lidlu. Ty otočky kolem dokola potřebují cvik, nevyjede to automaticky hned, dítě se to musí naučit. Ty, kde se jenom sjíždí, ale syna přestaly brzy bavit. S trojitu spirálou hot wheels si hraje občas ještě dnes v osmi letech.

dyechampion
15. lis 2023

@veronikalam manzel koupil hot wheels nejakou vetsi drahu pro dvouletaka a je to uplne na h. Jede to samo na baterky, auta udelaj 360, ale je to tak jen na koukani, plus docela nebezpecny, protoze z toho auta i vyleti. Takze sme to schovali a vytahneme az mu bude 5 let, jak to pisou na krabici 😂pro trilety jsou proste lepsi autodrahy, ktery si samy poskladaji a muzou s ni manipulovat.