Hračka autodráha. Lze poskládat i jen z části komponentů?

terezaluciekrista
21. srp 2023

Přeji krásný den,

prosím Vás, syn si moc přeje autodráhu - takovou tu, kde jezdí autíčka na baterky a ovládají se nějakým joystickem, např. značka Carrera. Jak je to prosím s variabilitou skládání takové autodráhy? Já jsem byla za to koupit mu nějakou větší, z více komponentů s tím, že jsem si myslela, že funguje kreativně, tzn. lze sestavit různé dráhy dle vlastní fantazie a nemusí se vždy využít všechny díly - něco jako třeba když se staví dřevěná vláčkodráha 🙂. Manžel však tvrdí, že to tak určitě nefunguje, že je možné z toho vždy sestavit pouze jednu konkrétní autodráhu, je nutné využít vždy všechny díly v konkrétním pořadí, tudíž velká autodráha bude vždy zabírat celý pokoj, tudíž mě od velké autodráhy zrazuje. Jak je to teda prosím? Moc děkuji za odpovědi 🙂.

krisstina93
21. srp 2023

Ne jde to i z části :D mame dvě, jednu na baterky a jednu za zásuvky a obě jdou i když se postaví jen kus, děti si staví třeba jen z těch zahnutých částí kruh. Akorat se tam musí zakomponovat ta část s napájením a propojit to jakoby do okruhu (ze by nefungovala, jenom rovna draha třeba), ale tvar a velikost se dá libovolne měnit.

mavanka
21. srp 2023

Hezký den, je to přesně, jak říkáte Vy, máme Carreru a snad jen jednou jsme z ní postavili sestavu, jaká je na krabici, dá se postavit i jen malé kolečko, nebo naopak rozšířit o další dokoupené díly a použít jen ty dílky, na které máte chuť 🙂

jaja01k
21. srp 2023

@terezaluciekrista Máme autodráhu carrera a dají se poskládat různé okruhy, není nutné použít všechny díly.

cilkat
21. srp 2023

Naše dokonce jezdila při "rozpojeném okruhu" pokud bylo spojení s napájecím dílem (měli jsme se dvěma smyčkama do vzduchu, kluky bavilo nechávat ty smyčky nedostavěné a nechávat autíčko skákat.)

konidana
22. srp 2023

Carreru jsme měli postupně jednu základní "8", druhou také nějakou malou, a pak dokoupené další jednotlivé díly (zatáčky, skokánky). Stavěli jsme klidně ze všeho, nebo nahodile jen z některých dílů. Jde to kombinovat úplně libovolně.