icon

Dárek pro devítiletého chlapce: Lego nebo technické hračky?

slecnami
23. zář 2022

Ahojky, sháním inspiraci na nějakou drobnost pro devítiletého chlapce - cenově tak 3-4 stovky. Je to zvídavý kluk, baví ho lego a všechno, co souvisí s elektrikou/technikou a mám pocit, že doma už všechno má...a teď, ženo raď!! 😃

jjasmina
24. zář 2022

@slecnami nejlepší je tip od něj nebo maminky

letalnica
24. zář 2022

@slecnami U nás asi od osmi let do teď boduje Gravitrax. Vydržel u toho neskutečně dlouho.

hanyzka11
24. zář 2022

@letalnica njn, jenže to není za 3-4 stovky 😔. Stejně jako mě napadl Merkur. U nás i když má lega plný krabice,tak nějakej menší technik nebo creator 3v1 by bral vždycky 🙂.
@slecnami Zkusila bych třeba něco z Monti system. To by mohlo bavit. A nebo mě napadly nějaké pokusy - rostoucí krystaly třeba. Případně naši dostali nedávno 50 báječných experimentů od Mindok. Je to sada karet s popsaným pokusem, jak ho udělat a co by mělo být výsledkem. Vypadá to super. U nás teda ještě nebyl moc čas nic z toho vyzkoušet. Možná přes zimu, až se nebude lítat po venku.

letalnica
24. zář 2022

@hanyzka11 Pravda, jedna krabice asi za 250, ale startovací sada se koupit musí, no.

hanyzka11
24. zář 2022

@letalnica Jj, bez té drahé startovací sady to nejde. Ta rozšíření už tak nákladná nejsou.

konidana
25. zář 2022

Nejaky hlavolam. Nebo rubikovku. Ta ted silene leti u kluka ve tride, ale videla jsem s tim machrovat i mensi deti.

iulia
25. zář 2022

Ideální se zeptat jeho maminky. Jinak kluci v tomto věku ještě sbírají Pokemony apod. Nebo pokud sportuje, tak nějaké příslušenství apod.

olik1979
25. zář 2022

@slecnami
Tak u nás hodně frčí zážitkové dárky 😉 a to mám 10 letou holčičku , třeba hodina ve virtuální realitě se dá pořídit do 400.- , jízda na motokárách, lístky do kina..... Tím nikdy nic nezkazí tě 😆😉

ester_ka
26. zář 2022

@slecnami hlasuji pro knížku 😉