Dárek pro osmiletou slečnu, poradíte?

pajaaaa
3. zář 2015

Ahoj,potrebuji radu -syn byl pozvan na oslavu narozenin spoluzacky-8.let. vzhledem k tomu,ze mam dva kluky,netusim co se v tomto veku holkam libi-je v kurzu....poradite?maminka male moc neporadila,sama pimalu tape 😀 jen kdyby se mi neco libilo (proto zadam zde zda mate holky v tomto veku ci okoli) zda to uz nema ...prosim o radu...

mandala
3. zář 2015

Asi záleží, v jaké hodnotě chceš koupit, taky by to chtělo něco přijatelného od kluka, jako třeba u nás hodně frčí náušničky, nebo různé parády, ale to by asi nechtěl, jinak mě napadá třeba hrnek s jménem, nebo i obrázkem, cokoliv z psacích potřeb - bloček, deníček, propiska, fixy, nějaký lepší bublifuk, dětské šampáno, pouzdro na mobil, pokladnička, přívěšek na klíče, barvičky na sklo, prodávají různé drobnosti k vyrábění např. náramků, zažehlovací korálky, nebo třeba dcera dostala takovou tabulku s předkresleným obrázkem a do toho vsypávala různé barvičky ve formě jakoby písku, pak vznikl moc hezký obrázek a to se jí opravdu líbilo... Já myslím, že když zajdeš do papíráku, nebo hraček, tak tam určitě něco vybereš a prodavačky poradí. 😉

andelka
3. zář 2015

U nás v rodině u 8-10 letých teď frčely třpytivé tetovací fixy.

ladyhacek
3. zář 2015

a co voňavka? Teď jsem někde četla nebo viděla takové ty dětské ve vzoru ledového království, ale nemám ponětí kolik stojí 🙂.
Jinak ty tetovací fixi jsou super nápad.
Záleží i co tu holčičku baví, kreslení nebo činčání se. (sada barev, kabelka, propiska se jménem, velká čokoláda + to dětské šampaňské - takový balíček)

andelka
3. zář 2015

Pěkné jsou ty tašky, co si můžou samy pomalovat.

Nebo nějakou hru,opičky,tučňáci na kře.. Ale to by chtělo vědět zda to nemá.

pajaaaa
autor
4. zář 2015

moc děkuju holky...teda já jsem fakt úplně mimo co se týče hraček pro holky 😀 u některých vašich nápadů si vůbec nedovedu představit jak vypadají 😀 Tetovací fixy - to zní dobře, zeptám se její maminy. Pak mi dala tip na tričko - to víte, už je to parádnice....děkuji moc!!!

pajaaaa
autor
4. zář 2015

@mandala prosímtě a nevíš jak se jmenuje ta tabulka s tím předkresleným obrázkem a do toh se vsypávají ty barvičky?

andelka
4. zář 2015

@pajaaaa mám pocit že ty tetovací fixy se kupovaly v Dráčiku. Vyhrály si s tím holky, my dospělí i klukovi se to líbilo.

mandala
4. zář 2015

@pajaaaa https://www.saruman.cz/zbozi/12464/Trpytkovy-ob... Je to něco takového, ale dá se koupit normálně v papírnictví.

anatanka
9. zář 2015

@pajaaaa Mne se vždy u male i u jejich kamaradek osvedci kreativni knížečky - mají je vice méně v kazdem knihkupectvi. Takovy ty holcici blbinky - knížečky, kam něco dopisujou, něco domalovavaj,dolepujou, pisou tajne vzkazy, zapisuji svoje kamarádky, kresli svůj styl atd... Stoji to většinou kolem dvou stovek.
Fajn knizka je třeba holciciny.

anatanka
9. zář 2015

Jinak tetovaci fixy mají i v Tescu.

pajaaaa
autor
9. zář 2015

Dekuji moc vsem moc za tipy