Doporučíte odolný tablet s pamětí pro 5letou holčičku?
Ahojte ženy, máte některá tip na tablet pro 5letou holčičku? Nechci Apple a podobné předražené srandy, chci, aby tam měla dostatek paměti na vzdělávací aplikace a aby, když s tím mladší párkrát bouchne o zem, to tolik nebolelo 😀 atd. Děkuji
Apple je nahodou drzak. Bereme vzdycky bazar do 4000,-. Zvazila bych i to 😉 mnohem vetsi vyber kvalitnich vzdelavacich aplikaci, mene balastu
Naše má tenhle a absolutní spokojenost https://www.datart.cz/dotykovy-tablet-iget-blac...
@klokanka31 Přesně na ten jsem koukala na takový ten "začátek". Paměť je dostačující, funguje v pohodě? Byla bych ráda, aby tam měla angličtinu atd.
@klokanka31 ten jsme ted koupili dceri k Vanocum😊
Tak my kupovali prave Apple - vice vzdelavacich aplikaci, hodne dlouha vydrz baterie, za nas prakticky neznicitelny s ochrannym sklem a pouzdrem. Dceri drzi uz 6 let a to je nonstop zapnuty, nevypiname.
@klokanka31 včera nám přišel a jsme taky nadšený. Kde si prosimtě koupila tvrzený sklo?nikde nemůžu najít
Iget jsme zkusili jednou, ale je to par let, tak ted uz muze byt vsechno jinak. Displej odesel do tydne, neodolne sklo a boze tech reklam a balastu 🤦🏻♀️ jako bonus jsme zjistili, ze je nekompatibilni skoro se vsemi aplikacemi, ktere jsme dosud pouzivali (u nas didakticke a predevsim komunikacni, tak je to mozna taky specifikum). Spatne se shanelo pouzdro u sklo. U nas se teda nechytnul. Ale fakt jen nase zkusenost a par let zpet
Funguje skvěle, neseká se, a paměť má fakt velkou. Naše malá se naučila stahovat dětský hry z obchod play, a co se jí toho vejde, to nestačím zírat.
@te_reza Jejda tak to nevím, já mám pocit že jsme žádný nekupovali...Já se odpoledne zeptám manžela a napíšu

Tak zvolte Samsung anebo Lenovo. Kolegyně teď kupovala pro děti a vím, že se rozhodovala mezi těmito dvěma značkami. Moje neteř měla starší Apple, teď má Samsung a dobrý.