icon

Doporučíte odolný tablet s pamětí pro 5letou holčičku?

22. lis 2023

Ahojte ženy, máte některá tip na tablet pro 5letou holčičku? Nechci Apple a podobné předražené srandy, chci, aby tam měla dostatek paměti na vzdělávací aplikace a aby, když s tím mladší párkrát bouchne o zem, to tolik nebolelo 😀 atd. Děkuji

felis
22. lis 2023

Tak zvolte Samsung anebo Lenovo. Kolegyně teď kupovala pro děti a vím, že se rozhodovala mezi těmito dvěma značkami. Moje neteř měla starší Apple, teď má Samsung a dobrý.

marge_s
22. lis 2023

Apple je nahodou drzak. Bereme vzdycky bazar do 4000,-. Zvazila bych i to 😉 mnohem vetsi vyber kvalitnich vzdelavacich aplikaci, mene balastu

klokanka31
22. lis 2023

Naše má tenhle a absolutní spokojenost https://www.datart.cz/dotykovy-tablet-iget-blac...

autor
22. lis 2023

@klokanka31 Přesně na ten jsem koukala na takový ten "začátek". Paměť je dostačující, funguje v pohodě? Byla bych ráda, aby tam měla angličtinu atd.

angelchild
22. lis 2023

@klokanka31 ten jsme ted koupili dceri k Vanocum😊

misha31
22. lis 2023

Tak my kupovali prave Apple - vice vzdelavacich aplikaci, hodne dlouha vydrz baterie, za nas prakticky neznicitelny s ochrannym sklem a pouzdrem. Dceri drzi uz 6 let a to je nonstop zapnuty, nevypiname.

te_reza
22. lis 2023

@klokanka31 včera nám přišel a jsme taky nadšený. Kde si prosimtě koupila tvrzený sklo?nikde nemůžu najít

marge_s
22. lis 2023

Iget jsme zkusili jednou, ale je to par let, tak ted uz muze byt vsechno jinak. Displej odesel do tydne, neodolne sklo a boze tech reklam a balastu 🤦🏻‍♀️ jako bonus jsme zjistili, ze je nekompatibilni skoro se vsemi aplikacemi, ktere jsme dosud pouzivali (u nas didakticke a predevsim komunikacni, tak je to mozna taky specifikum). Spatne se shanelo pouzdro u sklo. U nas se teda nechytnul. Ale fakt jen nase zkusenost a par let zpet

klokanka31
22. lis 2023

Funguje skvěle, neseká se, a paměť má fakt velkou. Naše malá se naučila stahovat dětský hry z obchod play, a co se jí toho vejde, to nestačím zírat.

klokanka31
22. lis 2023

@te_reza Jejda tak to nevím, já mám pocit že jsme žádný nekupovali...Já se odpoledne zeptám manžela a napíšu