Firstbike pro tříleté dítě. Jak vybrat?
Ahoj holky,prosím poradíte jaky se vám osvědčil firstbike ? Pro 3letaka ?
Yedou je za me taky lepsi a nebo jestli ma uz stabilitu, tak rovnou 12" kolo
Rozhodovali jsme se mezi Yedoo a Fisttbikem. Ono v tehle velikosti i dost zalezi na velikosti ditete, vetsina by u nas byla rovnou mala. Na firstbike syn sedl a jel, ted ho prebirala dcera, taky rovnou bez problemu jela. Yedoo tehdy pouzit ani nechtel.
Měl yedoo uz ke 2.narozeninam a za mne perfektni.
Firstbike se mi vubec nelibi. Vzhledove, materialem i kolik je kolem toho hysterie jako by to bylo neco...
Ke 3.dostane uz kolo po segre. Woom 2
Myslíš vyloženě tu značku nebo jakekoliv odrážedlo? Ted jsem viděla, že Yedoo dělá vyloženě odrážedlo XL pro starší děti 3 roky + na 14" kolech. Ale záleží jak máš velké dítě.
@katanovobran já jsem s ním moc spokojená , vydrží a dětem se na něm jezdilo/jezdí dobře . Ale jiny porovnání nemám,tak nemůžu říct jestli je lepší než jiný.
Za mě dobrý. My jsme ho tedy podědili už mírně jeté, ale funkční. Dobře se nosí i v ruce, když dítko flákne odrážedlo do křoví, že už nechce jet. Nejstarší na něm jezdila chvilku, když se k nám dostalo. Prostřední na pohodu od dvou let. Nejmladší je drobek, čerstvě tři, tak tak dosáhne, ale jezdí. Počítám, že příští sezonu půjde na normální kolo. U nás to byla vždy max roční záležitost. Nové bych nekupovala, ale v bazaru se taky dají sehnat ve fajn stavu.
@katanovobran u nás má syn FirstBike od 2,5 let (nyní jsou mu 3,5 roku) a super. Pěkně na něm jezdí, z kopce brzdí ruční brzdou. Zároveň je odrážedlo lehké, takže když ho mám nést v ruce, tak není problém. V přední části kola má odrážedlo i originální košík na kamínky a jiné poklady. Máme už starší verzi FirstBike po dceři, ale stále vypadá pěkně i po X letech používání a pár nehodách.

@katanovobran za me teda predrazenej plast, zkuste Yedoo