icon

Firstbike pro tříleté dítě. Jak vybrat?

katanovobran
11. kvě 2025

Ahoj holky,prosím poradíte jaky se vám osvědčil firstbike ? Pro 3letaka ?

dyechampion
11. kvě 2025

@katanovobran za me teda predrazenej plast, zkuste Yedoo

kakba
11. kvě 2025

Yedou je za me taky lepsi a nebo jestli ma uz stabilitu, tak rovnou 12" kolo

elesse
11. kvě 2025

Rozhodovali jsme se mezi Yedoo a Fisttbikem. Ono v tehle velikosti i dost zalezi na velikosti ditete, vetsina by u nas byla rovnou mala. Na firstbike syn sedl a jel, ted ho prebirala dcera, taky rovnou bez problemu jela. Yedoo tehdy pouzit ani nechtel.

swan42
11. kvě 2025

Měl yedoo uz ke 2.narozeninam a za mne perfektni.
Firstbike se mi vubec nelibi. Vzhledove, materialem i kolik je kolem toho hysterie jako by to bylo neco...
Ke 3.dostane uz kolo po segre. Woom 2

ada22
12. kvě 2025

Myslíš vyloženě tu značku nebo jakekoliv odrážedlo? Ted jsem viděla, že Yedoo dělá vyloženě odrážedlo XL pro starší děti 3 roky + na 14" kolech. Ale záleží jak máš velké dítě.

dendy88
12. kvě 2025

@katanovobran já jsem s ním moc spokojená , vydrží a dětem se na něm jezdilo/jezdí dobře . Ale jiny porovnání nemám,tak nemůžu říct jestli je lepší než jiný.

aedoss
12. kvě 2025

Za mě dobrý. My jsme ho tedy podědili už mírně jeté, ale funkční. Dobře se nosí i v ruce, když dítko flákne odrážedlo do křoví, že už nechce jet. Nejstarší na něm jezdila chvilku, když se k nám dostalo. Prostřední na pohodu od dvou let. Nejmladší je drobek, čerstvě tři, tak tak dosáhne, ale jezdí. Počítám, že příští sezonu půjde na normální kolo. U nás to byla vždy max roční záležitost. Nové bych nekupovala, ale v bazaru se taky dají sehnat ve fajn stavu.

jirovapa
12. kvě 2025

@katanovobran u nás má syn FirstBike od 2,5 let (nyní jsou mu 3,5 roku) a super. Pěkně na něm jezdí, z kopce brzdí ruční brzdou. Zároveň je odrážedlo lehké, takže když ho mám nést v ruce, tak není problém. V přední části kola má odrážedlo i originální košík na kamínky a jiné poklady. Máme už starší verzi FirstBike po dceři, ale stále vypadá pěkně i po X letech používání a pár nehodách.