icon

Hra Cink, je dobrým dárkem pro čtyřletou holčičku?

2veverka
12. srp 2015

Maminky, myslíte, že tahle hra může být dobrým dárkem pro čtyřletou holčičku? Osvědčila se vám a hráli jste ji doma - do jakého věku?
Ještě mě láká Ubongo a Superfarmář, též jedna hra s myslivci (název nevím), ale ty všechny jsou předpokládám složitější.

sari_nka
12. srp 2015

Dobrý je dobble junior

2veverka
autor
12. srp 2015

@sari_nka Zdá se ti lepší než Cink? Princip je asi celkem podobný, ale přišel mi lákavý ten zvoneček

sari_nka
12. srp 2015

Znám oboji a dobble mi přijde variabilnejsi a min se okouka. Zvoneček je fajn, ale pro čtyřleté dítko mi přijde cink těžký i když vim,že píšou od 4 let vhodný...

ludva
12. srp 2015

Hráli jsme od 4 let se všemi dětmi, jinak i dooble 🙂

2veverka
autor
13. srp 2015

@ludva A doporučila bys mi prosím tě spíše Cink, dooble, nebo ještě něco jiného? Mně obecně vadí, že společenské hry jsou příšerně předražené na to, že nabízejí herní plán a pár figurek. Takže vybírám jen takové, které budeme opravdu hrát... doufám

hojda
13. srp 2015

Zkus Cvak, ta je super, hraje malá od 3 let. stejně jako bingo, to hrála už ve 2,5 letech, nebo doodlebugs.

ludva
13. srp 2015

Cink mi přijde jednodušší, ale dítě by mělo zvládnout poznat 5 kusů ovoce
. Nevím, jak je to tedy s juniorem. Hodně jsme hráli i Duhu a Pexetrio. Jinak Cink jsme hráli i dnedka na koupálku s mým šestiletákem.

2veverka
autor
13. srp 2015

@ludva Tak bezva, diky.

2veverka
autor
13. srp 2015

@sari_nka Dobble mě láká, vidím dobré recenze na internetu - jen nevím, verzi junior nebo normální? Mám čtyřletou holčičku a šestileťáka, tak abych nešla jako rak nazpátek

sari_nka
14. srp 2015

@2veverka můj pětiletý synovec zvládá obě verze ale pro děti mi přijdou zvířátka hezčí a navíc je tam tech obrázku min

zevina
14. srp 2015

@2veverka sla bych do klasiky, bavi deti i dospele, je super skladna i do kabelky, svizna, je s tim sranda, berem na dovolenou, do vlaku, vsude a nemela jsem pocit, ze by nase, tehdy ctyrletacka, mela s obrazky problem, levou zadni prevalcovala i babicky 🙂

vilibalda
14. srp 2015

@2veverka Myslím, že je jedno, která verze Dobble to bude. V té dospělé jsou složitější tvary na pojmenování a je tam víc obrázků. Asi bych spíš volila dětská zvířátka. Ale čtyřletá dcerka a pětiletá neteř hrají i tu dospělou. (a dvou a půlletý synek taky hledá dvojice a zvířátka se mu líbí víc). Jinak naše děti mají rády Monopoly junior.