icon

Hra Kvedlalové z Kvedliburgu. Poradíte, prosím?

ajja87
24. únor 2025

Holky znate nekdo tuhle deskovku?hrajete? potřebovala bych radu

levandule_k
24. únor 2025

Pěkná hra, ale hráli jsem ji jednou s kamarády, takže dost pravděpodobně nebudu vědět. Na youtube se dají najít videonávody jak to někdo hraje, nezkoušela jsi?

fifinka2020
24. únor 2025

@ajja87 napiš sem: https://www.facebook.com/groups/deskovkyprotrib..., píše se tu o ní často, určitě poradí. Btw - super skupina!

rnika
24. únor 2025

Ano, máme...jednu dobu jsme hráli častěji, teď trochu mene - zkus.... 😁třeba budu vědět. Ale zmíněné deskovky pro tři bratry jsou fajn 😉

ajja87
autor
24. únor 2025

No nějak jsme nepochopili,zda když nějaký hráč ukončí svou hru(at už z vlastní vůle a nebo mu ,, vybouchne,,kotlik) zda v tom danym kole končí všichni nebo ostatní pokračují dokud chtějí či ?,,vybouchne,, kotlík ( jestli jsem to napsala srozumitelně)

rnika
25. únor 2025

@ajja87 ne, čeká pak až dokončí ostatní. Každý konci ve chvíli kdy sám bouchne nebo kdy sám řekne, že už dál netahá....

rnika
25. únor 2025

@ajja87 Mě to třeba bouchá furt já na to mám smůlu 🤣😅 Manžel ten má většinou kliku a vytáhla nejdřív ty dobrý. Dětem " smidraji ocicka" do pytlíku, tak jsou někde uprostřed 😁

ajja87
autor
25. únor 2025

@rnika super diky,myslela jsem si to. A je to i v tom společném posledním kole,kdy hrají všichni dohromady? protože my to hrajeme,ze tahame postupně.Ono v těch pravidlech mi to vyznívá,jak když mají skončit všichni hned.Jsem asi blbá 🫣