Hrací kolotoč nad postýlku Rainforest od Fisher price

tinulla123
17. črc 2016

Ahojky, máte doma některá hrací kolotoč nad postýlku od Fisher price rainforest?
http://mimibambini.cz/produkt/fisher-price-kolo...
Jste s ním spokojené? Není moc velký a je stabilní, neměli jste strach, aby nespadl na mimčo?

Měla jsem totiž vyhlídnutý od Fisher price motýlci, který i svítí - hvězdičky na stěnu, ale pry je těžký a nestabilní, že si ho maminy ještě uchycovali samy nějak navíc. Takže ho zavrhnuji a hledám nějakou jinou variantu. Případně máte doma jiný hrající kolotoč, který se líbil vám i mimču?...

missym
17. črc 2016

Ahoj, my jsme teď prckovi koupili kolotoč od Canpol babies. Konkrétně vyhráli plyšoví piráti. Je krásně barevný, hraje několik melodií a malého hrozně baví. Připevnění se mi zdá dobré, ale čas ukáže, až začne prcek za věci ještě víc tahat. Jediné malé minus pro mě, že se nedá nastavit intenzita zvuku. Když to pustím večer, tak mi přijde, že to je dost hlasitě.

catf
17. črc 2016

@tinulla123 objednali jsme kolotoč od Tiny love s projekcí na strop https://www.mall.cz/kolotoce-postylky/tinylove-...
kromě hudby se zobrazují zvířátka v kloubouku kolotoče, což se nám hodně líbilo. Později se to dá překonvertovat na lampičku s projekcí hvězd na strop. Bohužel kvůli kocourům chceme mít ochrannou síťku a zjistili jsme, že kolotoč nemůžeme upevnit bez toho, aniž bychom skrz síťku udělali díru, takže jsme kolotoč vrátili.
http://www.tinylove.com/en/mobiles-soothers/mag...

misha80
18. črc 2016

My máme doma rainforest a problém s nestabilitou jsme nikdy neměli. Jako přikovaný nedrží (to asi žádný kolotoč s tímto systémem upevňování) a když s ním budete třást, tak se mírně kývá, ale nemyslím si, že by spadl, drží dobře. Malý ho měl hodně rád, líbily se mu zvuky i točení a u zvuků přírody usínal. U druhého dítěte využijeme zase.