Fisher Price Sedátko Rainforest CBF52, jste spokojené?

katievee
3. zář 2016

Ahoj maminky, mate některá doma toto houpatko/lehatko? Uvazuji o pořízení, aby to mel prdola na delší dobu. Jste spokojene? Předem dekuji za pripadne příspěvky 🙂

https://www.mall.cz/detska-lehatka-sedatka/fish...

katievee
autor
3. zář 2016
lexikorka
3. zář 2016

My máme doma to o třídu levnější (nostnost do 9kg) a malý v něm byl spokojenější, než když na návštěvě u kamarádky odpočíval v tomto. To "obyčejnější" má nohy z pružných drátů a prcek se v něm pohupoval sám, případně jsme ho my přihupovali nohou a krásně v něm spal. Toto si neuměl rozhoupat a ten kolíbavý pohyb byl příliš malý.
Příkrmy se nám dávaly v obou stejně dobře - absolutně bez problémů. Jen nám v něm vydržel pouze do půl roku - máme doma cvaldu.

katievee
autor
3. zář 2016

@lexikorka to ja viiim 🙂 ja mam prave taky jen do 9kg a malej uz ma 7, tak se poohlizim po něčem do 18. A v podstatě nic jiného jsem nenašla :/

astyna
3. zář 2016

já mám lehátko baby point na syna (10 měsíců, 10 kg, 80 cm), když ho krmím mlékem z lahve 🙂 on si po něm i leze, umí se už "odvalit" pryč, když dopije, nepásám ho už. Koupila to tchýně před cca 6 měsíci na bazaru za pár stovek. Byla k tomu ještě hrazdička.

yelowangel
3. zář 2016

švagrová má přesně tohle ale v růžovým, náš malej když byl na návštěvě byl spokojenej, Sofča taky, my máme starší verzi a taky v pohodě...akorát mě teď začal už vylízat jak už si stoupá ale občas ještě vyžaduje do toho šoupnout a hrát si v polosedě nebo sunar se mu tam fajn pije.

lexikorka
4. zář 2016

@katievee Nevím, jestli to nebude zbytečné 😉 Vojtín už mi v něm nevydrží - na návštěvách a navíc se naučil ho převracet a snaží se o něj zapírat při lezení - což nevydrží stabilitou.

karlajasmine
4. zář 2016

Ahoj, ja to mam doma a je to super, ale pozor, jenom tak do 7, max 8.mesice. Malymu se v tom nejvic libilo tak ve 3,4 mesici (hrazdickove obdobi), pak jsme to do 7. mesice pouzivali na krmeni (dokud si neumel sam sednout), ale od 7.mesice uz z toho umel sam vylezt, houpal se v tom az moc, bylo to vylozene nebezpecny... jednou se tak naklonil, ze kdybych ho nechytla, tak z toho kompletne vypadne. Takze od te chvile je to uklizene ve skrini pro pripadne dalsi dite.
Stejne od chvile kdy dite umi sedet a lezt, tak v kresilku uz moc neposedi... maximalne na krmeni, jinak ty deti proste nikde prikurtovany byt nechteji a chteji poznavat svet. Koukat na opicky uz ho v 7.-8. mesici fakt bavit nebude.
Takze ja bych pouzivala dal to, co mate do 9kg, a az bude mit 9kg, tak pripadne neco reste, ale myslim, ze v te dobe uz v tom davno sedet chtit nebude 🙂

ninive211
4. zář 2016

My máme vibrační lehátko taky do 18 kg, od jiné značky tedy, ale super, před rokem jsme ho na čas schovali a teď v něm občas sedává místo křesílka. Ale já v něm nekrmila, měla jsem nakrmení sedačku chicco polly, která šla do pololehu (měla jsem ji až v té nejnižší poloze a jen na dobu nezbytně nutnou o čas krmení) a krmila jsem v ní, příp. ve vajíčku.
Ale nejčastěji bylo lehátko používané právě taky tak do toho půl roku, takže pokud máte už tu kategorii do 9kg, tak je otázkou, jestli kupovat další větší není zbytečné.