Jak opravit Duplo elektrický parní vláček doma?
Zdravim, maminky, mame doma duplo parni vlacek, uz na neco za sebou, ale z niceho nic nejede zvuk. Da se spravit doma, pripadne kam zanest ke spraveni?
Ano, na stránkách lega jde přímo naklikat, jaký kus se z jaké sady rozbil a pokud je to obyč kus, tak to rovnou pošlou a pokud k tomu neco potřebují, tak napíšou mail, že pošlou kurýra i pro ten strarý, aby na to mrkli, proč se to rozbilo (záleží jim na top kvalitě a zrovna u toho vláčku je to hlavní kus ze sady a budou možná chtít i vědět, že to skutečně člověk vlastní).
@marketa2016 takze si odveze kuryr stary podvozek, pokusi se ho opravit a pak pripadne poslou novy? nam prestal nejdriv reagovat na prekazky a vydavat zvuky a ted uz ani nejede.
@fatal_error ne oni to neopravují, spíše je to buď odvezení za účelem studie, proč k poškození došlo (z hlediska jejich přístupu ke kvalitě, kdy má duplo vydržet i nešetrné zacházení dětí, pokud není cíleně zlikvidováno) nebo v případně podvozku bych řekla, že by to mohli chtít i kvůli tomu, že je to speciální elektronický díl, který myslím nemají ani ke koupi jako náhradní díl a jde jen koupit se sadou, tak aby někdo neřekl, že se mu pokazil a přitom žádný neměl. Ale to je moje domněnka. Já mám zkušenost se sadou kamion MCqueena a tam se synovi zlomily zadní dveře a já to tam naklikala, ozvala se paní, že díl posílají a zda bych ji neposlala fotky a že by si to vyzvedl kurýr, aby to poslali do raboratoře jakosti, že by to určitě nemělo dětem prasknout, že si dávají záležet, aby to bylo bezpečné a odolné a díl mi přišel nezávisle na doručení toho poškozeného. A prosila mě, aby si s tím děti už nehrály, aby nedošlo k nějakému úrazu. Moc se omlouvala a díl přišel do pár dnů.
@marketa2016 jj, prave mezi nahradnima dilama tenhle podvozek neni, tak jsem dala jiny nebo podobna moznost z nabidky a do textu dopsala, ze se nam rozbil tento podvozek. zas se mi ale nechce jim ten podvozek odevzdat a nic z toho, na druhou stranu on rozbity stejne nejede. tak uvidime. kdyby byli ochotni vymenit rozbity za funkcni, to by bylo uplne idealni.
@fatal_error už to vidím, že ho nemají ani u rozbitých dílů, možná přes mail, oni jsou dost ochotní
U jinak nezničitelné lokomotivy praská na motorku pastorek, 5mm ozubené kolečko. Zuby kol se pak zasekavaji a vlak ztrati vykon, nebo se vubec nerozjede. Právě se mi tuto závadu podařilo opravit. Pokud bude zájem, pošlu mailem postup. drakus57@gmail.com

@kspp1 napsat primo do Lega, nam se porouchala taky lokomotiva, najednou zacla pri jizde cvakat, obratem nam na sve naklady poslali novou.