Klouzačka. Máte tip?

makky225
25. únor 2023

Ahoj mamky 🙂 kdo máte doma (v pokojíčku nebo na zahradě) klouzačku pro děti - dáte mi tip kde jste kupovaly a jste spokojené? Pro malou bych chtěla k prvním narozeninám, ale nejsem si jistá jakou vybrat. Hlavně asi co se týče velikosti (délky skluzavky) -nevím jestli bych chtěla menší aby mohla být i v pokojíčku při chladném počasí (ale bojím se, abych zbytečně nekoupila mini která nebude za 2 roky bavit protože je max na 3 schůdky) NEBO velkou pouze na ven která vydrží spoustu let. Velká by byla taky fajn ale zase mi přijde zbytečná protože hřiště s klouzačkama máme na mini vesnici 3 (takže pár kroků od domu) 😄. Mám dilema z toho, jakou pořídit 😂😂. Kterou byste braly a proč?

me_druhe_ja
25. únor 2023

Pro roční dítě bych brala tu malou domů. Zvlášť, pokud máte v okolí několik hřišť. 🙂 Takhle se může vyblbnout, když bude doma. Pokud máte místo, brala bych malou klouzacku do bazénku s mickama. Případně alternativně pickleruv trojúhelník s rampou. Tam se taky může klouzat a vydrží to daleko déle. Ale i tu klouzacku pak prodáš. Ale rok ji vydrží určitě. a nebývají tak drahý ne...

merope
25. únor 2023

@makky225 Pořídila jsem tu maličkou na chalupu, ale přijde mi, že jak tam nahoře není schůdek, tak než pro něj byla "akorát", tak už mu asi bude malá (má takřka přesně 4). Ale mrkni po bazárkách - já kupovala za pár korun z druhé ruky a uvidím, zda letos v létě už nepůjde zase dál.