icon

Kluci si hrají s panenkami. Jaký máte názor?

13. srp 2023

Holky, jaký máte názor na to, že si kluci u nás zrovna 22 měsíců, hrajou s miminkem? Hrozně si ho oblíbil, tahá ho všude, mě to tedy nevadí, ale zajímají mě názory ostatních

Strana
z2
dard
17. srp 2023

Mně připadá divné toto vůbec rozlišovat. Podle mě by si děti měly hrát s tím, s čím si hrát chtějí. Jsou to stereotypy dospělých. Já mám dva kluky a mladší si taky moc přál panenku miminko. Tak ji dostal. A bylo mi úplně ukradené, co si o tom kdokoliv myslí. A kdyby chtěl i kočárek, dostane i kočárek. Teď je starší, běhá za balonem, sportuje, hraje si s legem, u kamarádů s pistolemi a pere se s bráchou. Žádné "následky" to na něm nezanechalo.. 😀 Možná jen, že je pozornější k malým dětem. Ale to jsou kluci oba.
Já naopak, když byla malá, jsem si vždycky přála nějaké pěkné auto. A místo toho jsem dostala panenku, že jsem přeci holka. Tak doma panenky ležely v koutě, nikdo si s nimi nehrála a já si hrála u bráchů s jejich autama.. 😀 A že bych byla málo ženská si teda nemyslím 😀

odvarkova
17. srp 2023

Úplně v pohodě. Naše holky si taky hrají s autíčkama. Mého bratra kluk si také hrál s panenkama a jezdil s kočárkem a žádné následky nemá 😂 normálně randí s holkama.

helcav27
17. srp 2023

Mám tři kluky a každý měl období kdy vozil kočárek i s panenkou.

sticker
bigbig
17. srp 2023

Mě jako fascinuje, že si někdo myslí, že by kluka hraní s panenkama a kuchyňkou nějak negativně ovlivnilo. Jak proboha? Že nebudou dost mužný nebo co? Totálně mimo. Fakt úvahy z minulého století.

skurinka
17. srp 2023

Muj syn si take hral s panenkou od sestrenky, tak jsme mu jednu koupili. Spinkal sni vsechno. Nevidim na tom vubec nic spatneho

paturik
18. srp 2023

Můj syn neměl nikdy zájem si hrát s kočárkem a tak.. od malá byl já míče poštolky a tak..

glimmer
18. srp 2023

úplně normální, náš syn také vozil kočárek buď s panenkou nebo plyšákem ... kočárek ho bavil tak do 4 let ... ale jinak si hrál i s autíčky.

Strana
z2