Kluci si hrají s panenkami. Jaký máte názor?
Holky, jaký máte názor na to, že si kluci u nás zrovna 22 měsíců, hrajou s miminkem? Hrozně si ho oblíbil, tahá ho všude, mě to tedy nevadí, ale zajímají mě názory ostatních
Úplně v pohodě. Naše holky si taky hrají s autíčkama. Mého bratra kluk si také hrál s panenkama a jezdil s kočárkem a žádné následky nemá 😂 normálně randí s holkama.
Mám tři kluky a každý měl období kdy vozil kočárek i s panenkou.

Mě jako fascinuje, že si někdo myslí, že by kluka hraní s panenkama a kuchyňkou nějak negativně ovlivnilo. Jak proboha? Že nebudou dost mužný nebo co? Totálně mimo. Fakt úvahy z minulého století.
Muj syn si take hral s panenkou od sestrenky, tak jsme mu jednu koupili. Spinkal sni vsechno. Nevidim na tom vubec nic spatneho
Můj syn neměl nikdy zájem si hrát s kočárkem a tak.. od malá byl já míče poštolky a tak..
úplně normální, náš syn také vozil kočárek buď s panenkou nebo plyšákem ... kočárek ho bavil tak do 4 let ... ale jinak si hrál i s autíčky.

Mně připadá divné toto vůbec rozlišovat. Podle mě by si děti měly hrát s tím, s čím si hrát chtějí. Jsou to stereotypy dospělých. Já mám dva kluky a mladší si taky moc přál panenku miminko. Tak ji dostal. A bylo mi úplně ukradené, co si o tom kdokoliv myslí. A kdyby chtěl i kočárek, dostane i kočárek. Teď je starší, běhá za balonem, sportuje, hraje si s legem, u kamarádů s pistolemi a pere se s bráchou. Žádné "následky" to na něm nezanechalo.. 😀 Možná jen, že je pozornější k malým dětem. Ale to jsou kluci oba.
Já naopak, když byla malá, jsem si vždycky přála nějaké pěkné auto. A místo toho jsem dostala panenku, že jsem přeci holka. Tak doma panenky ležely v koutě, nikdo si s nimi nehrála a já si hrála u bráchů s jejich autama.. 😀 A že bych byla málo ženská si teda nemyslím 😀