Koupání u moře: Plenka nebo bez plenky pro děti?
Čauky holky, tak přemýšlím jestli koupání v moři s plenkama nebo bez? Na jednu stranu s plenama by jsem předešla hnědé nehodě 😅 a musela bych jich nabalit dost na celý týden ( což není problém samozřejmě) a nebo proste na těch pár minut jít bez plenek. Poradíte ? Díky 🌸😊
@titina12 dávala jsem vždy bez plenek a v pořádku. Maximálně kdybys věděla, že třeba dlouho mimčo nekakalo a je to velmi, velmi aktuální. Jinak na těch pár minut bych nedávala, je malá pravděpodobnost, že by se nehoda stala. Do moře kaká kde co a je to to nejmenší zlo pro moře, co se mu děje.
@titina12 plenku bych určitě nedávala 😉 maximálně pokud něco chceš, tak bych pořídila kojenecké plavky 😉 oba synové v nich chodili plavat normálně do bazénu, měly by právě případně zachytit, pokud by se dítě pokakalo (což se mi nestalo ani u jednoho, ani nevím, že by se to povedlo někomu jinému 😉).
Bez. Syn byl bez, jen v plavkach, i na plazi. Nehodu zachyti. Vadi mi, jak se ty plavaci plenky hned nacucaji vodou(vsechny druhy). Myslim, ze jestli se do vody vycura mimino, neni to zadna hruza
Nám naše 11 měsíční kakala do moře s láskou a často, takže plenky byly jistota. Kdyby to byla občasná nehoda, tak taky jedeme plavky anebo bez, ale takhle jsem po několikátém ručním přepírání plavek rezignovala a nasadila plenky do vody. Takže platí moudro - každé dítě je jiné.
@titina12 Dětem jsem pořídila takové ty dětské plavky, co by měli teoreticky zabránit případně pevné nehodě. Bez plavek bych do moře nedávala, kvůli odření.
do more davam obyc plavky, k bazenu davam koupaci plavky, co by meli bobka zachytit... bez plavek bych nedavala, prece jen more taky neni nejcistsi a plave v nem lecos...
Dětské koupací plavky, nahaté za mě rozhodně ne

Bez.. Pochybuji, že by se mimčo pokadilo při koupání. Moje 5 m tedy určitě ne.