Mirákulum. Zvládnu tam sama dvě děti 4 a 6 let?
Dobrý den, dá se zvládnout sama dvě děti (4 a 6 let) v Mirakulu? 😀 Manžel nemá čas. Musím se pokusit tam dojet sama a uhlídat je. Díky. 🙂
@milkywei 4 a 6 je pohoda, ja zvladam 22m a cerstvych 5r treba v prazsky zoo, dali jsme vylet za pokladem s hledanim schranek, do Mirakula se chystame 🙂
Mladsi je podes, ale se starsim je velmi rozumna domluva, takze planuju lezt s nimi a kam se nebude bat starsi sam, tam ho pustim 🙂
@konidana super, pokud můžu lézt s nima, kdyby náhodou ta mladší někde zůstala 😀
@rencinka87 starší je právě taky už v pohodě, zoo zvládáme. Ok super, bude výlet 🙂
Dá se. Je fajn že na všechny atrakce můžeš chodit s nimi, jezdím tam i já sama s šestiletým a ten vzhledem ke kombinovanému postižení (mentální i lehčí tělesné) a ADHD a PAS vydá někdy za několik klidnějších dětí a líbí se mu tam, právě díky tomu že můžu všude lézt s ním. Takže dobrou obuv a zvládneš to a užiješ si to i s nimi. A neberte s sebou moc věcí, nejlíp fakt něco malého, malý batůžek co ti nebude překážet a jídlo i pití si koupíte tam. Jo a jestli je v provozu vodní svět tak hlavně pro děti náhradní oblečení a ručník neb budou jak vodníci.
@milkywei jo pravda, na tunely jsem zapomněla... v jednom tunelu se nám syn loni ztratil. Jaksi jsme nečekali, že by se ten náš na mě fixovaný mazel pustil sám do větších akcí a ztratil se nám v jednom tunelu. A díky tomu, že vzhledem k mutizmu prostě s cizími nemluví a kdyby náhodou promluvil, tak by mu díky těžké vadě řeči nikdo nerozuměl, tak jsme mu nedali ani ten náramek na ruku s číslem a pak jsme oba s mužem lítali v tunelu a naháněli ho. Jako malej z toho měl srandu, ale ve mě by se krve nedořezal.
Též se tam chci vydat sama s dětmi. Slečnou 7 a hyperaktivní tříleťákem 😀 jen se chci zeptat, na jak dlouho to tam tak je? Celý den?
@mari90 klidně celý den... My jsme tam vyjížděli ráno s otvíračkou a v pracovní den, aby nebylo tolika lidí a po obědě jsme teda odjížděli, už tam byly strašný davy všude a malej sám zavelel že domů, že už je moc lidí. Ale jestli vám nevadí tlačenice a lidi všude, tak se zabavíte na celý den.
@mari90 určitě a jinak doporučuji vedle je ještě Botanicus https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Kami...

@milkywei Za mne ano, lezla bych všude s nima, šestiletá na dohled mohla chodit i sama. Jen prostě ohlídat, aby se každé nevydalo jinam, no😅 Prostě takové větší hřiště (hodně větší hřiště 😂)
Pro mne byl větší masakr sama v malé zoo s kočárem s miminem a dva a půlletou😅 To už jsem nikdy neopakovala, takovéhle sólo výlety. Týden na Lyžích se 2 letým a 4 letou sama jsem pak už dala.