icon

Nejoblíbenější hračky. Napište popis a značku

zutom2
29. lis 2007

Jaká je oblíbená hračka vašeho miminka, s jakou hračkou si nejvíce vyhraje?Zkuste dát popisek a značku od koho je.

Strana
z2
nikka.vo
29. lis 2007

Tak syn si nejvíc vyhraje s papírovýma kapesníkama (zabalenýma) - značku nepreferuje 😀 😀 😀
A pak u nás vede tenounký kroužek asi za 30 kč - který dřív cucal a teď s ním tříská o plovoucí podlahu, pak mu vylítne z ruky, doplazí se pro něj a tak pořád dokola. Pak si ještě rád čte (rozumněj cupuje) časopis - též nepreferuje značku ani kvalitu - vystačí i obyč. leták 😀
Nemám náročné dítko... 😵 😅
Nebo si hraje s dudlíkem - už se naučil si ho strkat do pusy, různě si ho vystrkuje atd..
A jinak ho baví cokoliv co dělá rámus, s čím může třískat atd...
K vánocům mu dáme od Simba baby bubínek - z jedné strany je to klasický bubínek a z druhé elektrický, kde máš tři nebo čtyři tlačítka velikosti dětské ručičky a při zmáčknutí, nebo bouchnutí to vydává různé zvuky bubínku. Můžeš k tomu zapnout i melodii. V krámě jsme mu to zkoušeli ukázat a mohl se z toho zbláznit. Pak se z toho zbláznim já, až mi z toho praskne hlava 😀

kristi
29. lis 2007

u nas odsavacka soplu s tema dvema hadickama, je z ni hotova.Pak noviny, casaky, svinovaci metr,balonek, kelimky od jogurtu, nabijecka atd

slevik
29. lis 2007

Tak u nás taky značka není důležitá. Hlavně když to dělá rámus nebo jinej zajímavej zvuk 😉 . Verunka miluje zejména letáky, jak už tu bylo psáno 😀. A pak taky dlooooooouhej řetěz (z kroužků), čím delší, tím lepší.
No a pak by si ráda hrála s mobilem, počítačem, ubrusem, kytkou apod., ale maminka zakazuje 😅 😝
Nikouši - ten bubínek zní zajímavě, odkud ho máš 🙂?

kristi
29. lis 2007

a PLINA 😀 😀 😀 😀

nikka.vo
29. lis 2007

z Hypernovy - http://www.detskahvezda.cz/product_info.php?pro... 😉

ale viděla jsem podobný v Tescu - je to tesco hračka a za tři kilča 😉

slevik
29. lis 2007

Tak Verča je taky úplně hotová z odsávačky, ale asi trochu jiným způsobem 😀
Nikule - dík 😉

nikka.vo
29. lis 2007

a taky si teď vyhraje s flačkou s čajem ...

no holky - k čemu hračky 😀 😀 😀

právě si ukořistil mého mobila, mám ho vedle sebe a si říkám, že je nějak ticho - ale on ho tak hezky zkoumá ...hm tak teď ho zkoumá v puse 😖 😅

alcatko.j
29. lis 2007

taaakze 😀

Letaky, preferuje hypernovu, spise silnejsi sesitky, ted se zamerila na hracky 😀

Pet lahev a v ni koralky, preferuje mensi a vic, jako tech koralku 😀

papirove kapesniky, ale ne ty klasicke, ale v krabicce, vytahuje vytahuje a ja je tam zpet rvu 😀 Zda se mi, ze vic chce ty obycejne za 9,- 😀

Varecka, driv malinka, jeji vlastni, uz tyden ovsem kamaradi s tou nejvetsi a dnes se na ni malem nabodla 😀 😀

Sve ponozky, sunda, ja nasadim, sunda, ja nasadim 😀

Muj mobil, Samsung, Jirinovu Nokii nechce 😀

Snurka v mych fialovych teplakach 😀

Korbicka od kocarku, kterou neni muj muz schopen uklidit a vali se uz mesic v pokojicku, vleze si do ni(nee jirin) 😀 Ale neluska a dela miminko 😀 😀

Rytmus zivota, ktery tu nechala onehda babicka, neda si na nej sahnout a ted je na strane 6, kde se pise o Vendule Svobodove 😀 😀

Monitor dechu v postylce, uuz ho nepouzivame, ale nelinka si ho tam jeste preje 😀 😀

Nabijecka, opet moje, od Nokie je nudna 😀

Spunt u sprchace 😀

a tec mi rve, napisu pozdeji 😀 😀 😀

nikka.vo
29. lis 2007

Alčoooo 😀 - no je pravda, že Neluš má ten rytmus života nějakej rychlejší 🤐 😅

na tu PETku jsem zapomněla - mi v ní máme fazole 😉 , měli sme teda - Robert potřeboval nějakou láhev, kterou by si nalil vodu do odstřikovačů a Dominik se musel obětovat 😔 😔 😔 Musíme pořídit jinou láhev 😕 To bude zase peněz 😀

nikka.vo
29. lis 2007

my v ní máme - sorry za to negramotný psaní - kdo mě zná,tak už si zvyknul 😀

slevik
29. lis 2007

My jedem čočku v petce 😀

kristi
29. lis 2007

aha, tak PETku...vyzkousim. Jinak vselijaky snurky, cedulky atd

nikka.vo
29. lis 2007

No jo, Alča musí mít něco extra a nóbl - korálky 😎 😀

čočka nedělá takovej bordel, jak ty fazole - jakej obsah preferujete - O,5l, že? 😕 😉

nikka.vo
29. lis 2007

nebo jedete ve velkym? 😕 😀

kristi
29. lis 2007

ty jo, tak to jdu rovnou neco vykoumat, kdyz rikate,ze je to takova sranda

slevik
29. lis 2007

Hele, měli jsme 0,5 , ale teď nemáme, musíme koupit. Teď jedeme náhradu, takový to zdobení v plastovým válečku 😉

nikka.vo
29. lis 2007

a když s tou PETkou bude třískat do tebe,kristi, to je teprve ta pravá p*del 😀

nikka.vo
29. lis 2007

Evi, to je chabá náhrada, to uznej 😒 😅

slevik
29. lis 2007

Uznávám 😔 , ale aspoň něco 😝 . Zase se to krásně kutálí 😉

nikka.vo
29. lis 2007

A jak to, že jí už nemáte, na co se obětovala ta Verunčina? 😕 😅

kristi
29. lis 2007

to je husty, jak si stejne hrajou uplne s jinyma vecma,co? My k vanocum koupime jen toho pejska mluviciho,ten se mi strasne libi a chci pro ni xylofon

nikka.vo
29. lis 2007

No tak právě jsem Domísovi nabídla jako hračku jablko - než se mu napustí výřivka 😀 tak aby nehučel a on se brutál rozeřval, když sem ho před něj dala 😕 Asi sem ho tim darem urazilo, či co 😖 😀

slevik
29. lis 2007

Verunka jí měla jen půjčenou, jinak ji vozím v kočáře s vodou na pití 😝 😀
Kris - my už bafana máme 😵 Ale dostane ho až v květnu 😀
Niki - mě se dneska Veru rozeřvala, když jsem před ní postavila koš s prádlem 😀
Jdeme do vířivky 😀 , mizím

nikka.vo
29. lis 2007

jo, tak xylofon jsem taky chtěla, ale to až bude starší 🙂

no je to právě super, že jim stačí obyč věci 😵 😵 my zatim těch hraček ani moc nemáme - to jsou vesměs jen chrastiprdla, takže tohle bohatě stačí.

Hele, já má vířivku jako vyjmenovaný slovo asi 😀 😔

kristi
29. lis 2007

nikka, Mia je starsi, se mi to zdalo jako fajn hracka, akorat ta hlava me pak asi bude bolet jako prase.

andilek
29. lis 2007

tak u nás zatím vede maminky bradavka (levá i pravá) 😀 😅

andilek
29. lis 2007

jo a občas se sápe i po tatínkovo 😅

nikka.vo
29. lis 2007

kristi, já víííím 😉 😉 😉 😅

tiki
29. lis 2007

Zdíša miluje kamna, to je jednoznačně nejatraktivnější hračka. Bohužel rodiče pro to nemají pochopení a pořád jí od nich odnášejí pryč 🙂

nikka.vo
29. lis 2007

no tak před koupačkou Dominik poprvé kramařil 😕 😵 - vytáhl si košík s nabíječkama a třískal s jednou o zem... už to asi začíná a myslim, že to bude zábava numero uno 😎

Strana
z2