Poraďte mi prosím darček pre 2ročného chlapčeka 🙂
13. kvě 2015
Má rád autíčka tak som uvažovala nad nejakou autodráhou ale neviem ktorá je vhodná pre tento vek. Budem vďačná ak mi poradíte s čím sa radi hrali Vaše deti, je to darček pre synovca.
Má rád autíčka tak som uvažovala nad nejakou autodráhou ale neviem ktorá je vhodná pre tento vek. Budem vďačná ak mi poradíte s čím sa radi hrali Vaše deti, je to darček pre synovca.
U syna od necelých 2 let vedla dřevěná vláčkodráha, dá se toho sehnat neskutečně moc a pořád průběžně doplňovat, sbírali jsme to až do synových skoro 7 let....teprve teď, v 7 a kousek ho to pomalu přestává bavit, jinak to byl vždycky vděčný tip na jakékoli dárky, pořád bylo něco, co ještě neměl 🙂 ....autodráhy se u nás v průběhu let objevily dvě a ani jedna neuspěla, bavilo ho to několik dní a pak už ne...jakmile zjistil, že může jen mačkat čudlíky a koukat na autíčka jak jezdí, tak ho to přestalo bavit....ta vláčkodráha je vlastně v podstatě jednoduchá stavebnice a postupně si staví složitější a promyšlenější tratě....jinak měl taky rád takový malý kobereček, vlastně to byla taková podložka, na tom obrázek se silnicemi a krajinkou, dalo se to jednoduše srolovat a uklidit...a k tomu bednu autíček, semafor na baterky, nějaké značky a taky si vyhrál...ale ty vláčky bezkonkurenčně vedly 🙂