Superosma 3 nesvítí, máte to také tak?
Babička nakoupila v "nejmenovaném supermarketu" za 5000 Kč aby nasbírala dostatek bodů a vyzvedla si tam plyšáka ve tvaru dýně, kterého slíbila své pětileté vnučce. Podle informačního letáku má dýně v noci svítit,dcera se na ni moc těšila. Bohužel nesvítí ani postavička ani její očka - máte to také tak? Nebo je to lživá reklama a mám jim poděkovat za "lekci"? Připadá mi to sprosté, takto lživě něco slibovat malým dětem, když se je při výchově snažíme vést k pravdomluvnosti.
Tak šup dýni reklamovat, třeba vám ji vymění za celer co lítá nebo citron co stříká kyselinu...
@alice25 To je podobný případ, jako když před třemi lety prodávali plyšová zvířátka jakožto "hudební skupinu", přičemž v letácích uváděli i vlastnosti jednotlivých postaviček vzhledem k té skupině. Vzpomínám si, že mi jedna prodavačka říkala, že se jí pořád lidé ptají, kde se ti plyšáci pouští, aby hráli. Samozřejmě pak byli zklamaní, že žádnou takovou funkci nemají.
Těžko říct, proč Billa dělá tu podporu prodeje tak praštěně.
Lživá reklama - to je otázka, když je to vlastně "zdarma", jelikož např. klasická reklamační ustanovení nevztahují se na dárky nevztahují.
@kattyd 😀 😀 😀 Jsem se zasmala 😀 Predstavila jsem si vyraz prodavacky, kdyz by ji zakaznice rekla, ze chce vymenit nesviticiho plysaka za toho co chrli kyselinu 😀
Jsem si vzpomnela, jak (tusim, ze Ikea) mela kdysi reklamu "Prijdte si vytmenit starou zidli za novou" a v den akce dosla pani se starou zidli a chtela novou 😀

@alice25 Plyšaci nesvítí ani nelítají ani nic jinýho, v letákách jsou popsaný schopnosti které daní superhrdinové mají, z minulých sérií třeba hypnotizovat nebo tak. Ale plyšáci jsou jenom plyšáci, nemají žádné schopnosti, nic neumí ani nedělají. Nevím jestli to nazvat zrovna lživou reklamou, nenapadlo by mě od těch plyšáků čekat ž budou něco dělat.