icon

Baby design prodlužovací stříška na hluboké korbě

poutnikova
23. srp 2018

Máte prosím někdo? Využíváte? Vyplatí se? Můžete mi prosím nahrát foto, jak to vypadá prodloužené? Díky moc=)

veselaopicka
23. srp 2018

@poutnikova take by me zajimalo. Jestli mate nekdo zkusenosti celkove s kocarkem baby design husky

fabis3aa
23. srp 2018

Kocar mame a naprosta spokojenost s hlubokym i se sportakem.Prodlouzena striska je u obou variant a hje to bezva do neprizniveho pocasi.

ariadna12
23. srp 2018

Prodlouzenou strisku pouzivame pri slunicku, nesviti pak prckovi do oci ani kdyz lezi

janina92
23. srp 2018

Kočárek mám objednaný a v prosinci ho vyzkouším na ostro 🙂 moc se mi na něm líbilo právě to, jak jde u hlubokého kočárku ta stříška dát pěkně dolů a dole ten lem nahoru, takže je miminko pěkně schované, což v prosinci určitě oceníme 😊

bartakova_veronika
23. srp 2018

mě osobně se to nelíbí, když ty dětičky mají stříšku až pomalu dolu ... u hlubokého ještě možná budiž, ale i tak .... u sporťáku už nemluvím .. chudák děti, potom nic nevidí .. my jsme si koupili kočárek aby měl velká kola a dlouhou korbičku což účel splnil a dokoupili jsme akorát clonu proti sluníčku a bylo vše OK

bartakova_veronika
23. srp 2018

lépe to focené bohužel nemám ....

evculinda
Autor odpověď smazal
bartakova_veronika
23. srp 2018

@evculinda samozřejmě že každému vyhovuje něco jiného 🙂 mě by u tohoto kočárku vadili právě ty kolečka, proto jsem raději za pár korun dokoupila sluneční clonu 🙂 sice u kočárku byl i slunečník ale ty jsou naprd .... ty nesplní svůj účel a pořád seštelovat slunečník z jedné strany na druhou je taky naprd 🙂 akorát tedy co jsem se dívala na fotografie tak mi nějak nepřijde prodloužená stříška :D

bartakova_veronika
23. srp 2018

@evculinda omlouvám se, už jsem našla správné video .... u tohoto kočárku to není zas tak úplně hrozné jako u jiných co jsem viděla ... u některých se mi to moc nelbíí .. ale tenhle kočárek je vcelku pěkný a kdyby nemělo ty přední kolečka menší pohybové taky bych nad ním uvažovala kdybych nový potřebovala ... je skoro na způsob toho našeho až na tu stříšku a toho košíku .. ten je moc dobře vymyšlený 🙂 ale u mě byla bohužel podmínka velkých kol už kvůli sněhu ... mě by to rozčilovala kdyby se mi pořád ty kolečka přetáčeli, mě osobně nevyhovují 🙂

poutnikova
autor
23. srp 2018

@bartakova_veronika Díky. Tohle je clona originál babydesign, nebo jiná značka? Děkuji=)

bartakova_veronika
23. srp 2018

@poutnikova nn tahle clona je univerzální téměř na každý kočárek .... proto jsem psala že není třeba koukat na prodloužené stříšky a vybírat kočárek právě kvůli prodloužené stříšce ... já osobně jsem se hlavně dívala na délku korby a na kolečka .. samozřejmě že mě zajímaly i další věci ale kolečka byla největší podmínka .... mě osobně se moc dobře s takovými špatně jezdí .. ale každý má jinou zkušenost ...
přímo jsem objednávala tuhle z téhle stránky, ale je jich spousty, jen některé mi příjdou zbytečně předražené ....
https://www.feedo.cz/babypoint-slunecni-clona/

bartakova_veronika
23. srp 2018

@poutnikova na každý kočárek se také váže jinak ... záleží jak je kočárek sestavený .... já měla horší problém vázáním ze zádu kde nebylo moc kam vázat, ale i tak jsme si poradili a zepředu to jde snad každému kočárku stejně, protože většinou to každý zaváže u tyčky na rukojeť ... moje kamarádka si jí též pořídila .. byla první a když jsem u ní viděla jak to vypadá, tak jsem neváhala a pořídila taky i když jsem jako slunečník ke kočárku dostala zdarma ... ale vůbec mi nevyhovoval ... pořád štelovat jak slunečník nastavit, aby nešlo sluníčko do kočárku a přehazovat z levé na pravou stranu atd ... tohle má krásně boční strany a ještě je stříška o několik cm delší ... jediné kam jí šlo sluníčko tak trošičku na nožičky když měla nožky už téměř na konci korbičky 🙂 tedy je fakt že by se mi tam ještě v 10 měsících vešla a měla asi prostor ještě tak 10 cm ale stejně lezla až dolu a nechtěla tam být tak jsme přešli na sporťák kde není potřeba žádné prodloužené stříšky ... sem tam zapnu slunečník se kterým už není takový problém a když sedí tak na ní nějak sluníčko nesvítí a když ano tak fakt už stačí jenom slunečník 🙂 clonu jsem tam zatím už nezkoušela dávat 🙂

bartakova_veronika
23. srp 2018

@poutnikova takhle nějak to vypadá u sportovního kočárku 🙂 https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/162/162bff...

poutnikova
autor
23. srp 2018

@fabis3aa Jéé, a máte ho ozkoušený ve sněhu? Jezdí?=))

kristyn.g
23. srp 2018

@bartakova_veronika jedna maminka psala na jiné diskusi že i ve sněhu se s ním jezdí moc dobře. Já tedy jezdila se starším kočárkem a s menšími kolečky a nehoupacím i lesní cesty po kořenech a dalo se to, viděla jsem tenhle kočárek naživo v obchodě a zdají se mi kolečka bytelná. Taky budu v praxi zkoušet až v prosinci ale věřím že to bude ok. Co se týče stahovací stříšky tak to právě mě hodně oslovilo. Když jsem vozila malou ve sporťáku a usla a ta sříška nešla moc dolů tak mi vadilo jak jí při jízdě svítí do očíček sluníčko podle toho jak jsem zahla s kočárem.. tady se těším že budu moci stáhnout víc a bude mít pohodlí 🙂

poutnikova
autor
23. srp 2018

@bartakova_veronika Díky, pěkné. Máme zatím emitexovou, a ta teda nefunguje=((

bartakova_veronika
23. srp 2018

@kristyn.g jak jsem psala kazdemu vyhovuje neco jineho. Me takove kolecka at uz u jakehokoliv kocarku nenadchla a vadilo mi jak se neustale pohybuji i kdyz se daji zabrzdit. Ja schanela kocarek kde ma opravdu velka kola a tk nas kocarek splnuje 🙂 jedine minus mi vadi kosik ale je k nemu batuzek takze i to je dobre vyuziti. I me by to slunicko vadilo, protp jsem dokoupila slunecni clonu a je klid 🙂 mala uz mi venku v kocarku nespi a chce vse videt. Takze bych to u sportaku uz nevyuzila 🙂 ja koupila tako acoustic a jsem nadmiru spokojena 🙂

bartakova_veronika
23. srp 2018

@poutnikova tak to zase neznam ja 🙂 ja ani nevedela ze takove clony delaji. Az diky kamaradcena cena oproti slunecniku je dost nizka a pritom slunecnik nesplni svuj ucel. Je ale mozne ze k nasemu kocarku je nahouby. Ani bych se nedivila kdyz ho davaji zadarmo

kristyn.g
24. srp 2018

@bartakova_veronika to jo, já právě si nemohla vynachválit ty otočná kolečka, hlavně v mhd, v obchodech, snadno se všude zajede otočí atd, kamarádka měla kočárek s pevnými koly a ten se musel neustale nadzvedávat aby se dalo zatočit nebo nějak manévrovat, parkovat atd a když jsem s tím jela když jsem hlídala prcka tak mi to hodně vadilo, bolely mě ruce a záda. Ta kamarádk pak koupila s otočnými kolečky většími když dítě bylo už dost těžké. Zase mam jinou kamarádku která jezdí hlavně po vesnici a je spokojená s velkými pevnými koly.

bartakova_veronika
24. srp 2018

@kristyn.g ja jezdim po meste i doblesa kde chodime pres lee na zahradu a ze tp je kopec jak hrom. Nevim co tedy mela za kocarek ale ja nemusim neustale nadzvedavat kocatek. Zatacrt se da i bez nadzvedani. Nasdzvedavam jenom na obruvnik a to je potreba i u techto kocarku s pohyblivymi kolecky 🙂

lenkamecra
24. srp 2018

@poutnikova @veselaopicka máme kočárek baby design Husky 2016,mala se narodila na konci prosince. S kočárkem jsme maximálně spokojeni, kolečka super, ve sněhu i v horším terénu jezdily moc dobře. Korba je možná trochu menší, takže v půl roce se malá stěhovala do sportaku. Jediný, co bych vyměnila je fusak. Do korbičky je moc velký, ale miminko je malé a v nohách se dá složit a jezdilo se v pohodě. Ale ve sportaku už mi nevyhovoval vůbec, je trošku užší a zapli jsme jej jen nad pupík, takže se kupoval na zimu stejně nový. Stříšku jsme využívali maximálně. Když svítilo moc sluníčko, tak se stáhla až dolů, u sportaku už pak jen když malá spala. Tedka čekáme druhý a nový kočár rozhodně kupovat nebudeme 🙂

veselaopicka
25. srp 2018

@evculinda dneska jsem snim kousek jela.. kamoska ho koupila a asi mam vybrano. Jeste uvidime v obchode ale zatim vede.

poutnikova
autor
11. zář 2018

Už ho máme doma, bd husky 2017, a je\super!!=) Díky