icon

Kočárek - hluboká korba s roztahovací - prodlužovací stříškou

georgina_
23. črc 2017

Maminky, poraďte prosím typ kočárku (nejlépe trojkombinace), kde je možnost u HLUBOKÉ KORBY roztáhnout-prodloužit stříšku tak, aby miminku nesvítilo do očí nebo na něj nefoukalo atd. Tento typ střechy jsem zatím viděla jen u sporťáků. Nemáte prosím nějaký tip? 🙂

eliskaxox
•
23. črc 2017

Mě napadá jen bugaboo

georgina_
autor
•
23. črc 2017

@eliskaxox jojo, to je asi jediný, ale ta cena bohužel 😀

bbn
•
23. črc 2017

@georgina_ xlander a pak ještě se to dá vyřešit sluneční clonou, která se nasazuje na strisku. Dá se koupit nebo na mimibazaru jsou ženský, který ho dakazi usit a na strisku prisit pomoci zipu, takže se dá odepnout. Měla jsem a super vychytávka.

leenncca158
•
23. črc 2017

@georgina_ Espiro Next 2017 vsechny serie

eliskaxox
•
23. črc 2017

@georgina_ tak da se koupit z druhe ruky cameleon 2 za 8tis, nebo jsem videla i cameleon 3 kolem 16tis, coz neni tak hrozná cena kdyz si vezmete jak zkvalitní kočárek to je a že třeba Takko uz se pohybuje taky kolem 14tis, nebo X lander za 19tis

mahy
•
23. črc 2017

Concord fusion,ale nevím,jestli se dá ještě sehnat,mám ho už na druhé dítko.

eliskaxox
•
24. črc 2017

@mahy Která korba od concordu ma prodluzovaci strisku? Ja znam asi všechny, sama mám wanderera a nevím o žádné

georgina_
autor
•
24. črc 2017

@eliskaxox dík za tip, promyslím to...

procdi
•
24. črc 2017

Dobrý den, měla jsem miminko teď na zimu a koupila jsem Navington a to "prodloužení" stříšky nám stačilo

mahy
•
24. črc 2017

@eliskaxox Proton fusion. Stříška se dá stáhnout úplně dolů,proti slunci nebo větru je to k nezaplacení.

eliskaxox
•
24. črc 2017

@mahy tak to mate presitou, protože korba Concord Proton to v originále nemá 🙂

mahy
•
24. črc 2017

@eliskaxox To určitě ne,kupovali jsme nový kočár,nic není předělávané.

mahy
•
24. črc 2017
mahy
•
24. črc 2017
mahy
•
24. črc 2017

Na madle je speciální páčka,kterou se nastaví střecha úplně dopředu (poloha P1),díky té sluneční střeše,která má vůli.

eliskaxox
•
24. črc 2017

Tak to vidim poprvé, ani nikde na youtube v navodech to.není. Tak to se omlouvám

mahy
•
24. črc 2017

@eliskaxox Nic se neděje. Škoda,že to není běžné vybavení u kočárků,je to opravdu výborná vychytávka.