icon

Camerelo Sevilla, máte zkušenost?

sabik1
30. lis 2017

Ahoj maminky, jsem v 7 mesici a po dlouhem vybirani kocarku jsme dnes objednali camerelo sevillu.. ☺ moc se nam libi akorat neni moc recenzi, chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti ☺ ja doufam ze s nim budem spokojeny ☺

Camerelo Sevilla, máte zkušenost?
rommyska
7. led 2018

Zdravim 🙂 Tez se mi libi tento kocarek, od Vas se asi jeste nic nedozvim, ze 😁

sabik1
autor
7. led 2018

Nene jeste ne 😁 az odzkousim, dam vedet 😊 jeste jsem stale v ocekavani 😁

fatal_error
26. led 2018

Já tenhle kočárek mám v modrý barvě, podle obrázku to bude camarelo sevilla 2017/2018. Kupovala jsem ho naslepo z netu a dost mě po složení překvapilo, jak je obří. Je fakt velikej, ale vzhledem k tomu, že jsem rodila na konci září, tak jsem za to šťastná, protože přečkáme zimu v hluboký korbě úplně v pohodě i s fusakem. Navíc ortoped na kyčlích nám ho moc chválil, že konečně velkej a prostornej kočár.

Jinak ovládání super, v pohodě jednou rukou a druhou telefonuju, terén zvládne taky dobře, brala jsem to s nim už i přes kořeny v lese a nic se mu nestalo. Jediný co, že jsem urvala držák na pití, což ale byla moje chyba, nastupovala jsem do výtahu a vzala jsem to o dveře. :/

Co se týče sporťáku, tak netuším, ještě jsme ho nezkoušeli ani nasadit, takže nevim.

sabik1
autor
26. led 2018

My ho prave brali kvuli tomu ze je velkej.. ty maly " rakve" se nam nelibi 😂😂

sabik1
autor
26. led 2018

My ho prave brali kvuli tomu ze je velkej.. ty maly " rakve" se nam nelibi 😂😂

fatal_error
26. led 2018

@sabik1 Právě už jsem byla několikrát svědkem toho, jak si v čekárně u pediatričky ženský s těma malejma kočárkama stěžovaly, že se jim tam děti nevejdou už teď a to zima ještě pořádně nezačala žejo. Myslim, že nám tohle fakt nehrozí. 🙂

anthurie
26. led 2018

Ahoj holky,camarelo máme,již druhým rokem,sportak je taky bezva,když budeme mít další mimi určitě si ho koupím zase.

magdadunajova
26. led 2018

Kupovali jsme sevillu pro první dítě, teď budeme používat pro druhé. Hluboká korba je obrovska, dceru jsem rodila v říjnu a jezdila v ní do května, určitě by sloužila dyl ale malá už začala vstávat na kolinka tak jsem měla strach :D ovládání skvělý, jezdí opravdu bezvadně. Není problém na chodníku, v obchodě nebo v lese. Pěkně se nim zataci, samozřejmě přední kolečka lze zablokovat do jízdy jen v před. Bouda je velká a pěkně hraní před slunickem, větrem.

Ze sportaku byla jsem zklamaná. Je těžký, bouda už není tak velká, když dítě spí tak právě moc nehrani před sluncem. Madlo je podle mne na špatné výšce, pásy jsou nepohodlné. Jediný plus, že lze dát úplně do lehu, takže pokud dítě ještě nesedí a už musíte je přestěhovat do sportaku tak to je opravdu fajn. No a je špatný přístup ke košíku (sportak je nějak niž oproti korbě).

sabik1
autor
27. led 2018

Uz se tesim az sama poradne vyzkousim, ale zatim jsem z neho nadsena 😊 prave ty maly jsou jen na chvilku, to mi prijde ze si kupuji maminky jen jak designovky a nekoukaji na prakticnost 😊