Casualplay S4 na bruslení
3. srp 2017
Druhy kocarek na bruslení
Mam z druhe ruky casual a za me rozhodne ne - rozviklane madlo, ktere musel manzel natvrdo provrtat a stahnout, protoze jsou vsude nyty, ktere utahnout jaksi nejdou (znami ho maji taky a udelali to same). I po namazani desne vrze, ulomila se zelezna konstrukce drzici kosik, nemluvim o korbicce, ktera jde jaksi z kopce, dceru casto vysazuji zpet, aby nemela skrcene nohy. Nedovedu si predstavit s nim bruslit, ale je mozne, ze mam spatny kus. ..
Dekuji za příspěvek, koupi zvazim, žádný v okolí pravé nemám a na tomto se mi líbila hlavně cena. Ale jestli je takový šunt, tak budu koukat po jiném.🙂 dekuju moc

Ahoj, mám dotaz🙂
Sháním druhy kocarek na in-line brusle a běhání. Doma jíž máme jeden drahy kocarek, čili se poohlizim po kocarku z druhé ruky a v levnějších kategoriích, navíc aby byl někde v našem okolí prinejlepsim😎
Prvně mě zaujal Quinny speedy, ale jsou vzhledově už hodně osumtele. Pak se mi líbila teoutonia trojkolka, ale nakonec mi přišel nejhezčí causualplay s4. Akorát ma tuplovane to přední kolečko. Tak mě zajímá, jestli někdo z vás nejezdi na bruslích s těmito kočárky. Celkové jak jste spokojeně s tím casualem? Budu moc vděčná za odpovědi. Kocarek budu používat spíše sporadicky, myslím ze cca 2x tydne s nim vyjedu, máme vsude okolo hezké cesty a jsme ve městě, takže nějaký extra terén tu také neni🙂
Moc dekuju! ❤