icon

Dělají se úzké podložky do kočárku (30 cm)?

blahova_andrea
20. črc 2012

Ahoj maminky, ráda bych prckovi pořídila podložku, ale máme dost úzký kočárek. Vnitřní šířka je pouhých 30cm. Nevíte zda se dělají i takto úzké podložky, popř. kdo je vyrábí (odkaz, cena)? Já našla nejužší 35cm a u ostatních byla psaná šířka v nejširším bodě, ne nejužším ☹ Všem moc děkuji za jakýkoliv tip. Zatím to v horku řešíme ručníkem, ale není to moc pohodlné ani pro mě, ani pro mimčo.

jankadudova
20. črc 2012

Myslim, ze treba na MMB ti usiji cokoliv, kdyz napises presne miry a znacku kocarku 😉

olcab
20. črc 2012

jojo myslím že na lilinka.com ti ušijou i na míru,zkus jim napsat a uvidíš

petaov
20. črc 2012

podložka Pinkie bez bočnic je taky dost úzká. Ale i ta s bočnicemi se dá ohnout.

madormi
20. črc 2012

paní monika neubert, nejba na mmb ti ušije na přání mám od ní asi 7 podložek už 🙂 mám i jednu se šířkou 30 cm nepoužitou ale je to spíše holčíčí barva...

katka_21
23. črc 2012

@blahova_andrea Doporučuji Vám univerzální polstrování - vložku do kočárku značky Valco Baby, šíře 30 cm. Cena 399,- Kč. Zde se můžete podívat na přesný popis a barvy http://www.valco.cz/polstrovani-kocarku

zoriazz
31. črc 2012

Máme 35*75 cm oboustrannou podložku - z jedné strany savé froté a z druhé bavlna, hodí se potom i do golfáče nebo autosedačky - je tak měkká, že těch 2,5cm na každé straně nevadí. Jsou fajn i pro klasický kočárek.