Doporučení kočárku - trojkombinace. Poradíte?

cutebutcuckoo
10. únor 2021

Dobrý den dámy,
s jakou trojkombinací (případně i dvojkombinace, ke které se dá dokoupit kompatibilní autosedačka) máte dobrou zkušenost? Mám vytipovaných několik kočárků, co se mi líbí, ale bohužel jsou obchody zavřené, takže je nemůžu jít omrknout a musím vybrat online. Mezi moje favority zatím patří ABC Design Salsa 4 Air Diamond Edition, ABC Design Viper 4, Kinderkraft Prime 2019 3v1, MOON Resea S a Bebetto Holland.

Děkuju za všechny tipy!

beatty
10. únor 2021

@cutebutcuckoo ze zminenych bych vzala ABC design salsa 4 air. Na vetsinu kocarku jsou kompatobilni sedacky maxicosi. A vetsinu soudobych autosedacek nasadite na maxicosi adaptery.
Urcite nekupujte trojkombinaci, nevim snad o zadne, kde by bylo kvalitni a bezpecne vajicko. Pro nastudovani bezpecnosti autosedacek doporucuju skupinu na fb Deti v protismeru.

skarol
10. únor 2021

Máme Salsu 4 air a jsme hodně spokojení 🙂. Záleží jaké máte požadavky.... My jezdíme převážně ve městě, ale kočárek zvládne i lehký terén, na dnešní poměry se mi zdá dobře odpružený, výhodou je otočná korba i sporťák, korba je široká, velká a největší plus je obrovský koš pod kočárkem. Hodně používáme i teleskopickou rukojeť, protože s kočárkem jezdí různě vysocí lidé. Zatím jsem našla jen jednu nevýhodu že sportovní sezení je menší, užší. Je to daň za to, že lze sezení otočit pro i proti směru. Ale my stejně za chvíli budeme přecházet na lehčí sporťák, který máme doma po starším, takže mě to netrápí. Teď jsem hlavně ráda, že na malou ve sporťáku vidím.

cutebutcuckoo
autor
10. únor 2021

@beatty mrknu na to, děkuju!

cutebutcuckoo
autor
10. únor 2021

@skarol super, děkuju za info, asi tedy vyhraje Salsa 4 Air 🙂

pe_tu_ss_ka
10. únor 2021

@beatty nesouhlasím, že všechny trojkombinace jsou zlé. Např cybex priam v trojkombinaci s vejcem cloud z, aton 5.. každopádně z výše zmíněných bych vzala jen dvojkombinaci a kvalitní vejce, které vydrží co nejdéle (13kg a alespoň 85cm dítěte). A skupina na fb děti proti směru je super typ, také doporučuji.

zelenaesmolda
10. únor 2021

@cutebutcuckoo kup kvalitni vejce zvlast

skarol
10. únor 2021

@zelenaesmolda souhlasím, k tomu ABC designu se nabízí vajíčko Tulip, ale do něj bych nešla. Tak jen aby náhodou 😁

me_druhe_ja
10. únor 2021

Měla jsem Chicco activ3 a byla jsem spokojená, ale je teda hodně terénní a blbě skladnej do auta.

kkacca
10. únor 2021

Ahoj, koupila jsem novou salsu air a vrátila se ke staršímu viperu, takže za me rozhodne viper..kromě skládání a hezciho vzhledu jsem na Salse našla jenom negativa - korbicka není vždy v rovině, dítě tam leží z kopce, u sportaku nejdou nohy v sede do roviny..vejce bych od nich nebrala..

kaca_imrnous
10. únor 2021

Ahoj 🙂 Já bych se taky přimlouvala k zakoupení kvalitní dvojkombinace a vajíčka zvlášť. Většinou je vajíčko v trojkombinaci jako "doplněk", takže bych si koupila zvlášť nějaké pořádné, které pak pomocí adaptérů bude sedět na podvozek. Doporučila bych ti například kočárek CAVOE AXO - je to velmi hezký a kvalitní designový kousek, za super peníze - lehký, prostorná korba, taktéž koš, teleskopická rukojeť, sportovní verze se dá nasadit v obou směrech a sedací část je taktéž prostorná. Opravdu doporučuji 🌹