Doporučte prosím golfky

ver4
31. bře 2017

Ahoj holky, doporučte mi prosím golfky se kterými jste spokojené. Malá má v roce přes 11kg, tak by měly být docela bytelné. Např. do Maclarenů Quest se mi vejde na chlup, takže na zimu s fusakem jsou pasé. Techno XT jsem dneska zkoušela, prostorově super, ale během 50m jsem tak šestkrát nakopla kolečka.... a vůbec... i se mi docela blbě držely. Maj nějak blízko rukojeti či co.... takže jsem zase na začátku v hledání...

jolana24
31. bře 2017

Máme Peg perego Sí a za mě spokojenost. Synovi je 10 měsíců, má skoro 11 kg, vešel se i ve fusaku, jsou lehký a kvalitní.

leki
1. dub 2017

Tez hledam tip na golfky, zahackuju se, dik.

soleilll
1. dub 2017

@ver4 Záleží, jakou vlastnost hledáš. Já mám Caretero Gringo za pár korun a vybrala jsem si je, protože byly nejlehčí - na denní cesty do jeslí v hromadné dopravě. Možná koukni spíš na nějaký lehčí sporťák, když má jít o pevnou konstrukci a větší prostor.

sara84
1. dub 2017

Per perego Pliko jsou prostorne! A Chicco Multiway

myshoun
1. dub 2017

Mam na syna maclaran xlr, hledala jsem bytelnejsi golfky, co uvezou těžší dítě. Mají větší kolečka, jsou prostorné, odpružení je u nich fakt bezva, jdou do lehu... přemýšlela jsem nad Peg perego a babyjogger golfkami.