Elodie Details fusak-rozdíl mezi péřovým a polyesterovým?
Mile maminky, chtela bych koupit dobry fusak na zimu, sama jsem zimomriva, bez perovky ani ranu. Dalsi parametr je, aby nam vydrzet i na dalsi dve ditka, da-li pan Buh.... Takze takovy, ktery neztraci funkcnost pranim. Chci poridit perovy elodie details, ale narazila jsme i na polyesterove, cenove daleko vyhodnejsi, ale mam dojem, ze kvalita (vyhrevnost, zivotnost) bude trosku nizsi, co si o tom myslite, popr. mate zkusenost? Predem dekuji za tipy, rady.
@lajla jo sorry, špatně jsem četla, moje chyba 😅 já mám ještě po synovi Kaiser, ten je skvělý pak do sporťáku, když už bude chtít i běhat, má odepínatelný spodek, takže ho nezaprasí. Co se týče těch slev, tak mám kamarádku, která je doslova loví a pak to po bazárcích prodává o pětikilo dražší 😀 Ale vyplatí se to jak jí, tak těm holkám, které akci propásnou, ale přeci jen věci nakonec pořídí levněji 🙂
@zuzineckah JoJo Kaiser má taky dobré fusaky,t aky mám jen se někde zatoulal ten odepinaci díl😞
Já nedám ale dopustit na bgb a chci vyzkoušet ten nový od lodger
@lajla Lodger mám taky, používám ho teď,kdy ještě není taková ta echt zima 🙂 ale je to ten fleecovej jak se zatahuje kolem hlavy 🙂
@zuzineckah oni od loňska mají nový Lodger bunker outdoor, ten klasický jsem měla vždy..ale jen do hluboké

@zuzineckah já psala roku a půl...půlroční se vleze s přehledem
Nicméně není to jen můj názor, stačí se juknout na fb elodie details a jiné..jsou lepší a větší fusaky pro starší děti než ED
Tak ať dobre slouží, jo.ty jejich výprodeje stojí někdy za to... péřový světlý stál pár korun a teď ho holky prodávají.v akci za 3600😂 plus mínus...no.kdo neví koupí