icon

Espiro, Buffalo. Máte zkušenosti?

lolidolly
7. dub 2020

Zdravím 🙂
mate tu zkušenosti s kočárky espiro? Já osobně bohužel, nikdy se mi nelíbily, ale teď mají tuto novinku (espiro only) a za hezkou cenu, tak mě docela láká, ale nejsem si jista. Také mám možnost mít bugaboo buff, ale bazarovy, tak se toho trochu bojím
Díky za zkušenosti

Espiro, Buffalo. Máte zkušenosti?
adel2507
7. dub 2020

@lolidolly S Espirem zkušenost nemám, ale mám Buffalo a jsem maximálně spokojená.🙂 Máme taky z druhé ruky (nové už se tuším nevyrábí), ale je super. Zvládá i horší terén (tráva, lesní cestička) a má opravdu velkou hlubokou korbu. Malá má 8 měsíců a v pohodě by tam ještě vlezla. Akorát už potřebuje vidět ven, tak jsme dnes vyrazili se sporťákem a taky velká spokojenost.🙂

fyii
7. dub 2020

@lolidolly ja mam buffala, ted jo budu prodavat, kocar je jak novy. Pokud ho poridis urcite budes spokojena i s bazarovym, jen si ho dobre prohlisni a vyzkousej. Ja mela novy a jako " novy" ho prodam, dala jsem ho i do servisu at ho zkouknou. Mela jsem i bugaboo donkey po 2 predchozich rodinach a po servisu jsem ho zase velmi dobre a rychle prodala. Pokud se k tomu kocaru clovek chova slusne, je to drzak a vydrzi hodne deti. Je fakt super, uveze i velky nakup, lehke ovladani, dostatecne velky, prijemny i pro vysoke lidi, ma vysouvaci madlo a dalsi vychytavky.

ninolleta
8. dub 2020

Kočárky Espiro jsou v porovnání cena kvalita velmi dobrým rozhodnutím, ale říkala jste, že se vám nelíbí a co se týče Espiro only, ten bych vám neradila, protože je poměrně tuhý, v tomto případě bych určitě sáhla po Bugaboo Buffalo i bazarovem.