Existuje větší golfáč s funkčním nánožníkem?

brisalek
16. bře 2011

Ahoj chtela bych se zeptat, jetsli existuje nejaky golfovy kocarek u ktereho se da pouzivat nanozni i kdyz dite ma natazene nozicky. Pouzivame kocar uz jen k uspani a spani po obede. Koupila jsem chicco multiway a ten nanoznik je jakstaks, kdyz ma nozicky dolu, ale vyroste jeste o 5 cm a uz i tak bude nanic. Kdyz je ma natazene tak je uplne kratky.Diky za zkusenosti a rady . V uvahu prichazi PPpliko, Inglesina arada si necham poradit nejake jine pro normalne velke deti ve 20mesiccih 85cm.

lamarika
16. bře 2011

@brisalek sice nevím jestli existuje nějaký golfáč s funkčním nánožníkem, ale co koupit univerzální nánožník? Univerzální nánožník je delší, tak by možná vyřešil tento problém

haanhobe
17. bře 2011

Já bych spíše přispěla z jiného soudku. Uvažovala bych spíše, jak dlouho budeš ještě nánožník potřebovat a jak dlouho se ti prcek nechá do něho narvat. Přejde jaro a máš dvouleté dítě. Možná na spaní bude stačit jen přehodit nějakou deku. My máme kočárek Baby design pony od cca 18 měs, to bylo vloni na jaře a nánožník jsme nevyužili. Ale pro menší děti určitě svou funkci plní

berenika39
17. bře 2011

@brisalek ahoj. ale vždyt ted už nánožník není potřeba a v říjnu t.r. už bude prcek ve věku dva roky a víc, to se dá už jezdit jen tak, v teplé kombinéze a dekou, bude třeba chodit víc než jezdit...peta je v srpnu, v zimě mu byl dva roky a tři měsíce a o nějakém nánožníku už nemohla být ani řeč. chtěla jsem se brzo kočárku zbavit, učila jsem ho co nejvíc chodit, když se vezl, byly to krátké cesty, nánožník prostě po druhém roce už nebyl třeba🙂))

brisalek
autor
18. bře 2011

@lamarika ano da se koupit univerzalni, ale me to hrozne rozciluje, ze si neco koupim a ono je to k nicemu. Vsichni si stezuji jak to bylo za komunistu, ze nic nebylo a ze si museli dosivat...ja to vzdy nesnasim, kdyz to slysim, protoze ted je to mnohem horsi, protoze se jeste vsichni tvari, ze vlastne muzes mit co chces. Jen nesmis vedet co chces a musis mi miliony🙂🙂. Ale bohuzel ani u kocaru za 25 tis(ktery jsme meli sportak nejsou veci dotazene a poradne). Ale to nechci roztahovat diskuzi co bylo atd. Jen me to vzdy vyvede z miry!!!! Ale co mi zbyva uz jsem emitex objednala
@haanhobe
@berenika39 my nanoznik pouzivame a budem pouzivat, kdyz je ted a na podzim takovehle pocasi nanoznik ji chrani pred slabym destem(plastenku na sebe nechce a ja se ji ani nedivim) vetrem a chladem. Deka z ni pada jak se mele a kope nohama... Ma kocar jen na spani a potrebuju , aby ji tam bylo hezky teplo, aby usnula. Chvili jsem ji spat nedavala, ale spatne pak spi v noci a je hodne vztekaci a uminena...sice to vydrzi a doma si proste nelehne , ale jeste ten odpo spanek potrebuje.

lamarika
18. bře 2011

@brisalek teď jsem vybírala golfky a úplně mě zarazilo kolik golfek dělají bez nánožníku. Když už nějakej ten nánožník měly, tak stál za prd. . .

verapa
19. bře 2011

@brisalek Ahojky
my jezdíme v Ingl Zippy, starší verze,a Jula sem tam vlezla i teď v zimě, výškově má asi 92 cm, jen ty starší mají horší styl zapínání nánožníku, ....jinak je dobrej, gumový povrch zevnitř, dobře se čistí... vlezla se tam i s fuskem od Emitu..