icon

Kočárek Zopa Jumper, Hauck Miami 2013, Chicco Multiway?

zuzik_iz
2. črc 2013

Kočárek Zopa Jumper, Hauck Miami 2013 nebo Chicco Multiway??? Holky nějaké zkušenosti s těmito kočárky?? Je nám 10 měsíců a potřebuji nový kočárek na celoroční jezdění a toto jsou mý tři favoriti 🙂 🙂

blahova_andrea
•
2. črc 2013

za mě z těchto vzhledově určitě hauck, ale slyšela jsem na něj docela kritiku

speedygon
•
2. črc 2013

@zuzik_iz alternativou Zopy je Pierre Cardin Saturn, vypadá víceméně stejně...máme my a spokojenost veliká 🙂 U Chicco multiway je problém s tou černou clonou, že prý dost ten materiál praská a tuším byl i nějaký problém při skládání golfek...

katka_21
•
2. črc 2013

@zuzik_iz Z těchto tří kočárků Vám doporučuji Chicco MultiWay. Potíže se sluneční clonou bývají u starších modelů těchto golfek, pokud zvažujete koupi nového, nemusíte se bát, že by Vám clona popraskala. Se skládáním také nejsou žádné problémy. Měla jsem golfáče MultiWay pro svého syna a byli jsme naprosto spokojení, teď se v nich vozí neteřinka a golfky stále slouží velice dobře 😉

zuzik_iz
autor
•
2. črc 2013

@blahova_andrea vzhledově se mi taky líbí nejvíc..ale právě že jsem taky slyšela jinak že nic moc... :-/

zuzik_iz
autor
•
2. črc 2013

@katka_21 jojo uplně nový chceme...děkuji za názor 😉

zuzik_iz
autor
•
2. črc 2013

@speedygon na ten jsem taky už koukala...ale jak vzhledově tak cenově jsou na stejno tak si myslím že nějaký markantní rozdíl tam nebude... 🙂 děkuji za názor 😉

snowvwhite
•
10. srp 2013

Mám Zopu. Co by Tě zajímalo? Vybrala jsem si ho kvůli hmotnosti, ceně, výbavě, barvě. Je super, jediný, co mu můžu vytknout, je blízkost zadních koleček, takže o ně při chůzi můžeš zakopávat. Na druhou stranu muj negolfovej kočár má rozvor kol velikej a má leckam problém se dostat. Je to jeden z nejlehčích golfek na trhu. Měl v ceně nánožník a fusak a pláštěnku přes dítě. Má malou stříšku, ale to se dá řešit slunečníkem nebo plínkou. Pořízeno pro dítě 1,5 roku. Položit jde skoro úplně do lehu. Kdybys chtěla něco konkrétního, napiš.