Golfky do letadla. Máte tip?

luna03
26. dub 2024

Ahoj maminky, poradíte mi nějaká golfky do letadla i s taškou? Polohovatelné ale zase aby mě nezruinovali finančně? 😂 Děkuju moc ❤️

charlotte_121
25. kvě 2024

@luna03 nemá tašku, ale můžete táhnout za sebou jako kufr, taška jde univerzál... Momi

elesse
25. kvě 2024

Joie tourist mam vyzlousene, vc. tasky, spokojenost. Joie pact by mely byt dost podobne

veronicka89
25. kvě 2024

Já se ptám proč...proč něco extra do letadla.... Nechápu... Nechápu tyhle dotazy...

somalicats
25. kvě 2024

@veronicka89 tak treba proto, ze golfky nema?

veronicka89
25. kvě 2024

@somalicats a treba na co to clovek potřebuje?

Me to projde jak nějaká davova psychóza, že booknu dovolenou a pak hledám skladný malý křap do letadla 😀

somalicats
26. kvě 2024

@veronicka89 Na co potřebuješ kočárek, když někam jedeš s malým dítětem, které už chodí, ale ne tak, aby zvládlo samo po svých transfery na letišti? 😀

Pokud bych letěla s takovým dítětem, tak ty golfky taky pořídím, protože tahat vše v ruce/na zádech fakt nee. Kočárek mám pouze terénní, s tím bych až k letadlu nemohla (není to tak skladný a lehký kočár, abych ho unesla v jedné ruce), ten by musel jet spolu se zavazadly, což pak už postrádá smysl toho, proč ten kočárek chci. Autorka se ptá na zkušenosti, ne na názor, k čemu jí bude.

badyr
26. kvě 2024

@luna03 měla jsem Cam compass, lehký, skladný, polohovatelný, při složení se dá vézt jako kufr. Já jsem s ním byla spokojená.

kadla88
26. kvě 2024

Joolz aer +, sezenes z druhe ruky celkem snadno

luna03
autor
26. kvě 2024

@veronicka89 🤣🤣 taky nechápu že mě to napadlo 🙄 kdo by chtěl na dovolený uspávat dítě v kočárku vid... Nepochopitelný naprosto, možná teda vezmu ten z trojkombinace, ten mi určitě do letadla vezmou je hrozně skladnej a malinkej

luna03
autor
26. kvě 2024

@veronicka89 štěstí že jsou ještě normální lidi jako vy 🙏 já už se bála , že je svět plnej magorů 😭

luna03
autor
26. kvě 2024

@somalicats určitě, já chci hlavně kočárek ve kterém bude moct spát když se někam půjde a ve kterém se aspoň trochu schová před sluníčkem, odpočine .. tak nějaký lehký skladný se určitě hodí jako příruční zavazadlo. Díky ❤️

gruyerre
26. kvě 2024

@luna03 my jsme se nakonec rozhodli golfky jen kvůli dovolené nekupovat a vzít s sebou dceřin velký kočárek. Odevzdali jsme ho až u letadla.

luna03
autor
26. kvě 2024

@gruyerre tak my budeme mít za pár měsíců druhé, tak je ještě určitě využijeme ❤️

veronicka89
27. kvě 2024

@luna03 až se budete při cestě ns plaz kocarek nést místo vozit, po městě se vám zasekne kolečka mezi kostkama , až bude dítě skrcene jak šnek když bude večer v kocarku spát, zatím co vy si budete pohidlne sedet ;)nebo až si budete říkat proč není ta stříška delší...treba si na mě vzpomenete ;)

veronicka89
27. kvě 2024

@luna03 kocarek do letadla totiž nemusi byt jen golfky...a přitom 3kombinaci brát nemusíte...stačí vzít fajn kocarek s plnohodnotným spaním, velkou střechou dobrými kolečkách co se složí do 1 kusů;)

pinkninja
28. kvě 2024

@luna03 Porizovala jsem Elodie Mondo. Super cestovní kocarek (dlouhá striska a dalsi vychytavky) I na spani 3 letemu stačil. Chtela jsem, aby ho vzali na palubu a já vystupovala i s kočárkem. Ale kolecka nejsou odpruzena a jsou zajiste mensi. Ale na bezne použití staci. Dnes je na trhu slusny vyber, ale kocarek do letadla je vzdy maly kompromis. Nelituju koupe.

luna03
autor
28. kvě 2024

@veronicka89 jasně, díky 🙂

angelinie
28. kvě 2024

@luna03 Ahoj, za mě určitě vzít normální kočárek, na dovči k nezaplacení...měli jsme s sebou u moře všude náš velký terénní sporťák, v letadle nikdy problém nebyl, nárok na to byl do 4 let dítěte bezplatně a ještě jsme měli v košíku pro děti balenou vodu a nějaké menší svačinky, takže měli hned po přistání co baštit. Normálně jsme dojeli k letadlu, tam si ho obsluha složila a zase po přistání přistavila ☺️

luna03
autor
28. kvě 2024

@angelinie Máme obyčejné golfky od kinderkraftu, takovej víceméně cestovní kočárek bereme ho hodně na výlety , tak to postačí teda?

angelinie
28. kvě 2024

@luna03 určitě a hlavně pokud nebudete celou dovču jen ležet u moře nebo na hotelu u bazénu, tak bude i hodně využitý ☺️ na výletech, na spaní, na věci,...

vitezove
30. kvě 2024

Doporučuji Yoyo 2. Jediný kočárek, který je schválený rovnou na přepravu jako příručák. Složíš na krásný balíček, vložíš do pytlíku který se k tomu prodává, a dáš nad hlavu normálně v letadle. Nemusíš tedy odbavovat, řešit že ti to někdo omlátí, ztratí nebo na to čekáš. A ten kočárek je skvělý, krásně se s ním jezdí, je lehoučký a pohodlný.

pinkninja
30. kvě 2024

Yoyo je super. Ale pro male dite. 2+ dite se do nej vejde, ale nevyspi se v nem… Je to spis letištní priblizovadlo za vysokou cenu. Ale parametry prirucaku (pokud to nebude kruta nízkonakladovka) splňuje už vicero kocarku.

exbordelar
30. kvě 2024

Letela jsem s velkym terennim kocarkem - u letadla jsem ho slozila a dala letuskam s tim, ze si ho pak zase pri vystupu vezmu. No nak jsme se nepochopily, kocarek sel do zavazadloveho prostoru a po priletu jsem pro nej musela jit pres cely letiste do baggage claim - s 10kg deckem v ruce 😅 Tak jen bacha, at si reknete spravne informace 😄

pinkninja
30. kvě 2024

@exbordelar Tak, tak. Opakovane se mi stalo, ze mi slíbili, ze kocar bude u letadla k dispozici… A nakonec jsem na neznámém letisti litala od čerta k ďáblu. Jednou nadrozmery, jednou prijel po pasu… Proste stresy s ditetem v ruce. Od te doby jen kocar na palubu👍🏻☺️

monn_k
31. kvě 2024

Doporučuji kouknout na Terezu Fukovou, cestují stále a doporučuji kočárky různé jak městské tak do letadla apod. ☺️👍
Tere.fu

vendes
31. kvě 2024

Loni jsem kvůli letecké dovolené pořídila hezké golfky za 200. Byla to úplně zbytečná investice. Měla jsem prostě vzít náš sportovní moon jet r. S golfkama ani nešla v klidu sníst zmrzlina, kolečka v dlažbě pořád zaseklá, stříška krátká. Na letišti byl kočár fajn, vezly se v něm obě děti, ale za mě zbytečné kvůli tomu kupovat golfky.

kadla88
1. čer 2024

@luna03 ja teda mam skoro dvouletou a jak holky pisou, ze je to zbytecnost, tak my bez nich nedame ani ranu. Mala v nich spi, muzeme delat velky vylety. Jukni na ten joolz. Super se skladaji i s ditetem v ruce, maji dlouhou strechu, odvetravani, jdou uplne do lehu, vazi asi 6 kilo a muzes je vzit na palubu. Litame casto a jsou to srdcovka. A vyspala se v nich i 4leta, jednou jsme je na Sněžce pujcili znamym, jejichz dcera usnula.

luna03
autor
1. čer 2024

@kadla88 jasne, též jsem toho názoru. V kočárku extra nejezdí, ale taky v něm spí a na výletech v něm prostě je 😊 za mě je to ještě potřeba.

luna03
autor
1. čer 2024

@monn_k jako tady?

vitezove
6. čer 2024

@pinkninja Tak dcera v něm jezdila do jejích téměř 4 letech a vejde se do něj stále, poslala jsem ho dál jen proto, že už prostě nejezdí v kočáru. A to je veliká, má 107cm a normálně se tam vejde. Do lehu jde taky. A je do nějakých 22 nebo 25kg. My jsme s ním jezdili všude, i po zoo a výletech a tak. Skvělý kočárek. Nevím, jestli nemyslíš Yoyo jedničku. Dvojka je do víc kg a je lepší.