icon

Golfky do letadla. Zkušenosti?

martinapac
1. zář 2019

Ahoj, jaké byste doporučili golfky, zejména na cestování do letadla a dovolenou? Cca pro 8 měsíční dítko díky

zelenaesmolda
1. zář 2019

@martinapac
je to uplne jedno protoze na vetsine letist kocar slozis pred letadlem a taky ho tam zase dostanes...takze bych se zamerila na lehkost skladani...

blondynka400
1. zář 2019

@martinapac přesně tak, je to jedno, stejně musí do zavazadlového prostoru. Kde se k němu občas nechovají úplně krásně, takže spíš něco, co vydrží a nebo nemá až takovou hodnotu. J

makronka222
2. zář 2019

Kinderkraft Lite up. Stoji 2000,- novy, mrkni i na bazar. V letadle kocar zdevastuji, chce to neco lehkeho co muzou pripadne znicit

neliniezoe
2. zář 2019

@martinapac Právě z důvodu zničení kočárku jsem si kupovala Zopa IQ. Měla jsem ho po celou dobu u sebe, dal se potom do zavazadlového prostoru nad hlavou, váží necelých šest kilo a splňuje podmínky kabinoveho zavazadla🙂

vladienka
2. zář 2019

Zaklad je obal na kocarek, rozhodne nam na nom nic neznicili ani neposkrabali.. my mame Maclaren Techno XT

badyr
2. zář 2019
blondynka400
2. zář 2019

@vladienka ani obal občas nepomůže, když s ním hodí a nebo jim spadne z výšky. A to bohužel není nic neobvyklého.... Zase na druhou stranu ale musím říct, že případnou škodu na kočárku je většina leteckých společností zaplatit poměrně rychle...

ah1234
2. zář 2019

My lietame casto a kocik nam nikto este neznicil. Na cestovanie odporucam aj tak lahky, skladny kocarek. My sme uz isli aj s Thule a Crossterom, ale najviac sa mi osvedcil prave lahky a skladny kocarek. Na crosstery sme museli davat dole kolecko aby presiel rontgenom

mourovatakocka
2. zář 2019

Je to fuk, jak píšou holky, stejně ti kočárek vezmou. My jeli s naším sporťákem, takovou velkou krávou, a nebyl problém.

blondynka400
2. zář 2019

@ah1234 ono hodně záleží na zemi a na letišti, zda kočárek necháš před letadlem a pak si ho zase u letadla vezmeš a nebo zda ti po příletu přijede klasicky se zavazadly a tady se bohužel stává, že se poškodí, zvláště na nějakém méně civilizovaném letišti.

ah1234
2. zář 2019

@blondynka400 hej hej mi si kocarek berieme az k lietadlu, pouzivame ho ako vozik na veci 🙂

blondynka400
2. zář 2019

@ah1234 ve vztetím k letadlu to problém není snad nikde. A při příletu se mi stalo několikrát, že mi ho hned nedali a pak přijel až s kuframa na pásu a to mu většinou něco potom bylo.... .-/

fyii
2. zář 2019

@martinapac ahoj kocarek si vem jakykoliv, me uz ho dvakrat znicili a vzdy a jen pri vystupovani v Praze! paradoxne, naposledy v cervnu. kocar totiz v Praze priletu nedavaj a vozi ho na nadrozmerne zavazadla.(pry jo lidi zapominaji u letadla). Zalezi jako " clovek" ho vyndava, pac me na slozeny kocar postaveny na bok flakl asi 100 kg balik nejakych 2m veci. nepomohl ani obal nic. Dva mesice jsem se dohadovala s nekym, kdo za let.spolecnost resi reklamace. Pak nabidnou kocar, ( samozrejme co nejlevnejsi cca 7 typu). Penize moc nedavaj, to by byla nahoda, v 99% davaji jiny, kocar. Jde o stesti. Cestuju casto a vzdy to zmasti jen v Praze. Za 10 dni letim zase, tak uz mam nervy, co zase bude.

blondynka400
2. zář 2019

@fyii já teda jednou měla proplacenou opravu dle faktury a jednou jsem dostala zpět peníze. A nikdy to nebyl nějaký větší problém, naopak mne to velice mile překvapilo. Já zase naopak v Praze nikdy problém neměla 🙂

zelenaesmolda
2. zář 2019

@makronka222
netvrdila bych,ze kocar zdevastuji.litam pravidelne,nekolikrat do roka a zatim vzdycky v pohode

zelenaesmolda
2. zář 2019

@blondynka400
na pasu jsem ho dostala zatim jenom v praze,jinak vsude u letadla

ninolleta
18. únor 2020