icon

Jak velká korba u kočárku by měla být do roka dítěte?

marcelva
11. črc 2016

Ahoj děvčata, v říjnu se nám narodí miminko. Jak velká by měla být korba, aby se do kočárku dítě vešlo ještě za rok v zimě ?

Strana
z2
mandala
12. črc 2016

@karlajasmine A to jako v hluboké sedět nemůže ? 😕

vercik83
12. črc 2016

@mandala jasne ze muze.

soleilll
12. črc 2016

@marketaryzi Ano, určitě záleží na dítěti - jak je velké, těžké nebo akční. S velkou korbou je ale větší šance, že v ní vydrží déle. 🙂
Mně teda psychicky víc vyhovuje, když je dítě v zimně v hluboké korbě - je tam víc schované nejen před zimou, ale i před bacilama (jízda hromadnými prostředky).
@marcelva Říjnové dítě další zimu nejspíš pohodlně do hlobokýho už nedáš, pokud nebude hodné, klidné a drobné. Kamoška má říjnovou tryskomyš, kterou dávala do sporťáku už před létem, tzn. v 8 měsících, ale to už dávno seděl, pomalu chtěl vystupovat z kočáru a vážil co můj syn ve 2 letech. 😀

mandala
12. črc 2016

@vercik83 Mě je to jasné, mě syn taky seděl v hluboké, záda měl polohovatelné, připoutaný byl, aby nevyskočil, proto se podivuju, proč by sedící dítě nemohlo být ještě v hluboké korbě 😉

chris_n
12. črc 2016

Za rok v zime uz v hluboke n2bude.... uz v lete pujde do sportaku (taky cekam rijnive)

karlajasmine
12. črc 2016

@mandala tak můj by z hluboké vylezl..neviděla jsem takovou kde by mohl sedět, obzvlášť v zimě.. Ale pokud takový kočárek máte tak super.

marcelva
autor
12. črc 2016

Děkuji všem za názory.

Strana
z2