Jak vybrat ideální šířku hluboké korbičky kočárku?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaká je podle vás ideální šířka hluboké korbičky u kočárku. Problém je v tom, že se nám líbí kočárek, který mi přijde ve skutečnosti poměrně uzounký. Neumím si představit tam potom příští zimu dát cca půlroční miminko s fusakem. Korbička je široká 33cm. Chtěla bych vědět vaše názory a zkušenosti. Děkuji 🙂)
Ja mela u kocarku vnitrni sirku 37cm a tedy se zimnim fusakem (mame takovy ten stary s pravou kozesinou, objemnejsi), by se tM po pul roce uz nevesel. Ale syn stejne od tech 6m je jen ve sportaku, potreboval videt, nebavilo ho ležet
@ahojne my meli vnitrni rozmer 33 a na sportak jsme presli uprostred zimy v 10m a 11kg. Prestoze od synovych asi 3m jsem mela bez prestani pocit, ze pristi tyden uz bude kocar malej, nebyl, vydrzel. Fusak se vesel, ale syn vetsinou jezdil v kombineze jen s dekou na nohach, proze chtel byt na brise, a to teda ve fusaku moc neslo.
Ja mela 31 a pulrocni dcera se i v tom starem zimnim fusaku vesla. Pulrocni syn se nevesel ani bez fusaku🙂 klidne bych 33 vzala, nejspis driv presahnes vahovy limit pro korbu nebo tam nebude chtit byt🙂
Pokud jde kočárek do lehu i ve sportovni verzi půjde fusak do ní ...
Nekoupíte kočárek co vám 99%vyhovuje by byla škoda
Má to smysl pokud je sporťák na využití do klidně 3 let .. ( technický jsou všechny , realita je jiná)
Super, moc vám všem děkuji za rady 🙂 . Takže se nemusíme obávat, to jsem ráda. Kdysi ty kočáry byly všechny tak hluboké a široké, že mě ty míry opravdu pomalu zarazily, když jsme vešli do obchodu na kukačku 😁

@ahojne My měli 32 cm a v půl roce jsme přecházeli do sporťáku do lehu, spíše ale kvůli délce než šířce kočárku.