icon

Jak vybrat lehký golfový kočárek na nerovný terén?

pampeliska1313
25. črc 2022

Ahoj všichni,

zkoušela jsem hledat na netu, ale prostě radši osobní zkušenost. Ráda bych golfáč co nebude těžkej, přejede po kamenitý cestě a kolečka to zvládnou (protože náš kočárek to nezvládnul a je po kolečku.)) ) a ideálně aby měl trochu hlubší košík a šel do lehu. Radši bych asi tři kola, ale není to úplně podmínka, ale četla jsem od dost lidí, že je to údajně lepší, nevim.:D . A teď problém. :D nejradši bych byla kdyby byl tak do pěti tisíc. Bude se využívat už místo sporťáku, takže každodenní jízda. Měli jsme trojkombinaci Zoppa a vyjetý kolečko je už poslední kapka a přitom recenze měl kočárek dobrý.🙂 Trochu se bojím kupovat v bazaru, radši bych novej, aby měl kdyžtak záruku.) Jezdím primárně ve městě (kočičí hlavy) a taky vesnice, takže právě nerovnej terén, kamení a tak. Nejsem si jistá, jestli za tyhle peníze seženu něco obstojnýho.:( Díky za zkušenosti.🙂

tasimia
25. črc 2022

@pampeliska1313 hele co zkusit napsat zde do poradny, ohledně kočárku. Co čtu, tak paní má super rady i do cenové relace.

pampeliska1313
autor
25. črc 2022

@tasimia to mě ani nenapadlo.:D díky moc.🙂

ekou
25. črc 2022

@pampeliska1313 my jsme kupovali tohle (jen ve vinove variante) https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/lorelli...
Mame to jako "golfky". Velky kos, lehke skladani a troufla bych si ten kocarek vzit jako nahradu za sportak. Kolecka zatim vydrzela i mirny teren.