Jak vybrat lehký golfový kočárek na nerovný terén?
Ahoj všichni,
zkoušela jsem hledat na netu, ale prostě radši osobní zkušenost. Ráda bych golfáč co nebude těžkej, přejede po kamenitý cestě a kolečka to zvládnou (protože náš kočárek to nezvládnul a je po kolečku.)) ) a ideálně aby měl trochu hlubší košík a šel do lehu. Radši bych asi tři kola, ale není to úplně podmínka, ale četla jsem od dost lidí, že je to údajně lepší, nevim.:D . A teď problém. :D nejradši bych byla kdyby byl tak do pěti tisíc. Bude se využívat už místo sporťáku, takže každodenní jízda. Měli jsme trojkombinaci Zoppa a vyjetý kolečko je už poslední kapka a přitom recenze měl kočárek dobrý.🙂 Trochu se bojím kupovat v bazaru, radši bych novej, aby měl kdyžtak záruku.) Jezdím primárně ve městě (kočičí hlavy) a taky vesnice, takže právě nerovnej terén, kamení a tak. Nejsem si jistá, jestli za tyhle peníze seženu něco obstojnýho.:( Díky za zkušenosti.🙂
@tasimia to mě ani nenapadlo.:D díky moc.🙂
@pampeliska1313 my jsme kupovali tohle (jen ve vinove variante) https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/lorelli...
Mame to jako "golfky". Velky kos, lehke skladani a troufla bych si ten kocarek vzit jako nahradu za sportak. Kolecka zatim vydrzela i mirny teren.

@pampeliska1313 hele co zkusit napsat zde do poradny, ohledně kočárku. Co čtu, tak paní má super rady i do cenové relace.